Σκάνδαλο μεγατόνων στο «The Bachelor»: Ο Βασιλάκος άφησε την νικήτρια για άλλη παίκτρια του ριάλιτι!

Κοινοποίηση:
vasilakos_bachelor_xwrismos

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων φαίνεται πως έχει συντελεστεί στο «The Bachelor», καθώς οργιάζουν οι φήμες, ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος όχι μόνο χώρισε με την νικήτρια του ριάλιτι του έρωτα, αλλά την άφησε για μια συμπαίκτριά της.

Κάθε μέρα αποκαλύπτεται και κάτι καινούριο που σίγουρα φέρνει σε δύσκολη θέση τους συμμετέχοντες αλλά και τον ALPHA, που προσπαθεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Μέχρι στιγμής, έχει πλέον αποκαλυφθεί ότι νικήτρια θα είναι η κοκκινομάλλα Νικολέτα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, η σχέση της με τον Παναγιώτη έχει ήδη λήξει, καθώς φαίνεται ότι οι δυο τους δεν ταίριαξαν τελικά.

Παρά το γεγονός, ότι και οι δύο έχουν υποχρέωση μετά το τέλος του παιχνιδιού να κάνουν κοινές εμφανίσεις, φαίνεται πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει ήδη περάσει στην επόμενη, σύμφωνα με το media-insider.gr.

Ποια είναι αυτή; Η 20χρονη Μαρίνα που από την αρχή είχε εντυπωσιάσει τον Παναγιώτη με την εμφάνιση και το χαρακτήρα της.

Πολλοί περίμεναν ότι θα είναι στις δύο τελικές επιλογές του Παναγιώτη, ωστόσο εκείνη επέλεξε να αποχωρήσει μόνη της, καθώς δεν άντεχε την πίεση και τον ανταγωνισμό. Τελικά, όμως, φαίνεται πως δεν την ξέχασε και τη διεκδίκησε, παρατώντας την Νικόλ και συνεχίζοντας τη ζωή του μαζί της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Οντως σκανδαλο μεγατονων, μεγαλυτερο κ απο της siemens.

  2. Αυτός δε θα τη κοπανησει καμιά φορά??
    Πόσο θα τον τρώμε στην μάπα ακόμα..
    Βγάλτε τη Τουνη ή τη χοντρή !!
    Καλλιτερες απ’ αυτόν είναι!!

  3. Τουλάχιστο θα γ@μήσει κάποια στιγμή …εσείς; ..με pornhub ακόμη; Λέω τώρα!

  4. τρούπιος ανδραςςςςςςς φαίνεται η συκιάααααααααααα

  5. δεν παει με γυναικες ο Βασιλακος μην τρελένεστε…

  6. Καλά αυτός είχε δείξει ήδη και στο τηλεπαιχνίδι nomads τι φρούτο ήταν.

  7. Άμα βλέπεις άντρα και γελάει συνέχεια. Άμα βλέπεις και είναι μετριοπαθής, αποτριχωμένος και πάρα πολύ ευγενικός μέσα σε τόσο χαρέμι παραμένει ανέκφραστος και συγκρατημένος, κάτι άλλο σκέφτεσαι..

  8. Καλά κατέληξε με την αλβανιδα που δεν καταλάβαινες τπτ όταν μιλουσε με αυτόν τον αυτιστικό τρόπο; ο, τι ναναι

    1. ΗΕΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΉ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΛΕΦΤΆ ΆΣΧΕΤΑ ΕΆΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΖΉ ΠΌΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥ

  9. Σιγά τον άντρα. Λίγο που είχα δει, ένας βλάκας ήταν με την ωραιοπάθεια του και καλά ωραίου. Εντωμεταξύ ο πλαστικός που του έφτιαξε την μύτη χάλια γιατρός! Αυτό που του έκανε δεν είναι μύτη αλλά του άφησε δύο τρύπες για να αναπνέει. Όσο χαζές ήταν οι κοπέλες που διάλεξαν άλλο τόσο χαζός ήταν και αυτός.

    1. Χάχα τέλειο αυτο για την μύτη. Μα ειναι αντρικη μύτη τώρα αυτή; σαν της μπαρμπι ειναι

  10. ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ!!!!!

  11. ρε τον μουργο την εκανε γυριστή τσσσσσσσσσσσσσσ

Comments are closed.