Σκάζει μεγάλο σκάνδαλο- βόμβα με πεθερό πασίγνωστου τηλεπαρουσιαστή. “Ντοπάρει με ενέσεις ποδοσφαιριστές και…μουλάρια”. Μπροστάρης στις αποκαλύψεις ο Αλ.Κούγιας! Έρχονται ρουκέτες από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Κοινοποίηση:
kougias

Μια τεράστια υπόθεση ντοπέ αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σκίζει τον βρώμιμο άνεμο γύρω από το μεγαλύτερο και πιο βρώμικο σπορ στον ελληνικό αθλητισμό, με την ελληνική κυβέρνηση και τον αρμόδιο υφ. Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όχι μόνον απλό θεατή αλλά και συναυτουργό- λόγω πολιτικής βλακείας- στην βρωμιά. Επίσης μεγάλο μέρος ευθύνης έχει και το ΕΣΚΑΝ, με επικεφαλής τον καθηγητή Σκανδαλάκη. 

Μπροστάρης στην έρευνα, εμφανίζεται ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξη Κούγιας, με ερευνητές 3 δημοσιογράφους, έναν ειδικό γιατρό αλλά και ένα ολόκληρο τιμ ανθρώπων που δεν φαίνεται να κάνουν πίσω στην τεράστια υπόθεση ποδοσφαιρικής ατίμωσης και νόθευσης αγώνων.

Στην αμαρτωλή και πολυετή ιστορία ντοπαρίσματος ποδοσφαιριστών, εμπλέκονται τα ονόματα επίορκων γιατρών, αθλητών, προπονητών, προέδρων ομάδων αλλά και τριών ονομάτων φαρμακοτριφτών, ο ένας εκ των οποίων είναι πεθερός πασίγνωστου τηλεπαρουσιαστή με κόρη γνωστή δημοσιογράφο της τηλεόρασης.

Μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι, θα υπάρξουν εξελίξεις.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. παλι ο χοντρος από πισω: εχει κανει τους γαυρους να τον προσκυνάνε και με την καλυψη τους αλωνιζει…..

  2. Ρε τον Σκανδαλακη,ονομα και πραμα ο Κρητικατσης.

  3. Ρε το γιγαντόσωμο 1.79 μοντελοπνίχτη… πάλι ζωγράφισε!

  4. Παλι οι χαντζοι θα τη πληρώσουν σύντροφε…

Comments are closed.