Σικάγο: Έβγαλε όπλο σε συνεργείο του Fox News που έκανε ρεπορτάζ για… την οπλοκατοχή

Κοινοποίηση:
chicago

Το Fox 32 News έκανε live μετάδοση στη γειτονιά River North του Σικάγο και μιλούσε για την οπλοκατοχή και τη βία, όταν ένας άντρας εισέβαλε στο πλάνο και έβγαλε όπλο. Σημάδευε με αυτό την κάμερα και στη συνέχεια προχώρησε πίσω από τη δημοσιογράφο, Joanie Lum.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (25/7), στη γωνία των Clark και Hubbard. Ο ένοπλος, στη συνέχεια απομακρύνθηκε, επιδεικνύοντας όμως το όπλο του ενώ χοροπηδούσε.

Το Σικάγο μαστίζεται από ένα κύμα ένοπλης βίας τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου του φονικού πυροβολισμού ενός εφήβου στο φημισμένο Millennium Park της πόλης νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οι Black lives matters, στην υπηρεσία του συστήματος…!!!Θέλουν να αφοπλίσουν τον Αμερικανικό λαό από τα όπλα λες και αυτοί που θέλουν, δεν τα βρίσκουν παράνομα!!!Μου θυμίζει την περίπτωση της Ντόρας, η οποία τρώγεται να αφοπλίζει τους Κρητικούς, αλλά για την Μαφία στην Ελλάδα, η οποία δολοφονεί μέρα μεσημέρι και τους γυφτορομά που πυροβολούν και ληστεύουν μρε την χρήση παράνομων όπλων, ΟΎΤΕ ΛΌΓΟΣ!!!

Comments are closed.