Σιγά μην τον άφηναν! Παραπέμπεται Γάλλος καθηγητής Λοιμωξιολογίας γιατί είπε τα εμβόλια «Προϊόντα γονιδιακής θεραπείας»

Κοινοποίηση:
3

Να παρουσιαστεί ενώπιον του Περιφερειακού Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου, κλήθηκε ο Γάλλος καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne που μαζί με τον Νομπελίστα Ιολόγο Λικ Μοντανιέ ήταν από τους πρώτους που διαφοροποιήθηκαν στην πολιτική υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον Covid-19.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καθηγητής,  κατήγγειλε σχετικά με τα πειραματικά σκευάσματα πως «δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας. Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια».

Είχε πρωταρχικά απαλλαχθεί των καθηκόντων του λόγω των θέσεων του από επικεφαλής της υπηρεσίας μολυσματικών και τροπικών νόσων στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré de Garches όπου ήταν από το 1994.

«Εξακολουθεί να παρενοχλείται από την κυβέρνηση και τους εγκάθετους της, ο εγνωσμένου κύρους καθηγητής Christian Perronne ανακοινώνει στη σελίδα του στο VK ότι κλήθηκε να παρουσιαστεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ενώπιον του Περιφερειακού Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου του Île-de-France, στη οδό 9, Rue Borromée, 75015 Παρίσι».

«Αυτό μου θυμίζει το Γαλιλαίο μπροστά στους δικαστές του!» γράφει ένας Γερουσιαστής. Εκτενής υποστήριξη διοργανώνεται για τον διαπρεπή καθηγητή. Πολιτικοί, γιατροί και διαδίκτυο συστρατεύονται με τον Κριστιάν Περρόν.
Ο Christian Perronne Καθηγητής Λοιμωξιολογίας διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ο καθηγητής Perronne είναι επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας στο νοσοκομείο Raymond Poincaré στο Garches, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Βερσαλλιών-St Quentin κοντά στο Παρίσι μετά την απόλυση από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Παρίσι όπου εργαζόταν επικεφαλής του τμήματος λόγω της στάσης του κατά των γενετικών τροποποιητών όπως ονομάζει τα σκευάσματα που διοχετεύουν στον κόσμο.

gallos

Ήταν επικεφαλής του τμήματος μολυσματικών και τροπικών ασθενειών του πανεπιστημίου από το 1994, αλλά απολύθηκε από τη θέση αυτή πριν από μερικούς μήνες.

Είναι μέλος του παγκοσμίου φήμης γαλλικού βιοϊατρικού ερευνητικού κέντρου, του Institut Pasteur, από το οποίο αποφοίτησε σε βακτηριολογία και ιολογία και όπου ήταν αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς για τη Φυματίωση και τα Μυκοβακτήρια μέχρι το 1998.

Έχει προεδρεύσει σε πολλές υγειονομικές επιτροπές υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τις Μεταδοτικές Ασθένειες και του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας (HCSP), η οποία συμβουλεύει την κυβέρνηση για την πολιτική δημόσιας υγείας και την πολιτική εμβολιασμού.

Έχει γράψει επίσης την πολιτική εμβολίων της Γαλλίας για πολλά χρόνια, ενώ προεδρεύει της Εθνικής Ομάδας Διαβούλευσης για τα Εμβόλια, γνωστή και ως Τεχνική Επιτροπή Εμβολιασμών (CTV).

Σε εθνικό επίπεδο στη Γαλλία, πρόεδρος του Κολλεγίου Λοιμωδών και Τροπικών Νοσημάτων (CMIT), της Ομοσπονδίας Λοιμωδών Νοσημάτων (FFI, που ίδρυσε), του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγιεινής (CSHP) και του Εθνικού Οργανισμού για Ασφάλεια φαρμάκων και προϊόντων υγείας (ANSM, πρώην AFSSAPS), η οποία αξιολογεί τους κινδύνους για την υγεία των φαρμάκων και είναι ο μόνος γαλλικός ρυθμιστής βιοϊατρικής έρευνας. Μέχρι το 2013, ήταν μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Γαλλικού Ινστιτούτου Έρευνας για τη Μικροβιολογία και τις Λοιμώδεις Παθήσεις (IMMI / INSERM).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. στο εξωτερικο δεν ειναι Ελλαδα, οι τσαρλατανοι εχουν συνεπειες

  2. Αντιγράφω από την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΥΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ. Όλα τα έως τώρα εμβόλια περιείχαν κάποιο αντιγόνο. Τα εμβόλια έναντι του SARS- Cοv-2 (και τα τέσσερα που κυκλοφορούν στην ΕΕ) δεν περιέχουν αντιγόνο, αλλά «οδηγίες» που υποδεικνύουν στα κύτταρα του ανθρώπου τον τρόπο παρασκευής αντιγόνου. Το αντιγόνο αυτό είναι ταυτόσημο με ένα μικρό τμήμα του πραγματικού ιού.
    Μέ απλά λόγια, το ανθρώπινο σώμα γίνεται εργοστάσιο παρασκευής αντιγόνου με βάση το πρότυπο των «οδηγιών». Στη συνέχεια ο οργανισμός αναγνωρίζει ως ξένο το αντιγόνο που παρήγαγε ο ίδιος και κινητοποιεί τον μηχανισμό άμυνας.
    ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  3. ΔΕΚΑ !!! ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΟΜΟ ΤΟ ΠΑΓΩΝΑΚΙ !!!
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ Α(Χ)ΡΙΣΤΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ !!!

Comments are closed.