Σε συνθήκες παγετού εντόπισαν 13χρονους λ@θρομετανάστες. Ήταν στη χώρα μας ασυνόδευτα

Κοινοποίηση:
Arsis

Στον δρόμο, κάτω από εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν μετά την πρόσφατη χιονόπτωση, αναγκάστηκαν να μείνουν δύο 13χρονα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, τα οποία εντοπίστηκαν εμφανώς ταλαιπωρημένα, από την ομάδα Κοινωνικής Εργασίας στο Δρόμο (streetwork) της ΑΡΣΙΣ.

Τα δύο αγόρια από το Πακιστάν, τα οποία είναι ξαδέρφια, όπως είπαν στα μέλη της ομάδας, ήρθαν πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα και δεν έχουν κανένα υποστηρικτικό δίκτυο. Στην αρχή έμειναν σε κάποιους ομοεθνείς τους αλλά όταν εντοπίστηκαν, στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού, από την κοινωνική οργάνωση, βρισκόταν σε καθεστώς αστεγίας επί τρεις μέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων σημειώθηκαν συνθήκες παγετού στη Θεσσαλονίκη.

«Τα προσφυγόπουλα είναι πλέον σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και να φιλοξενηθούν μετά σε κατάλληλη δομή», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Σοφία Παπαδοπούλου, μέλος της ομάδας Κοινωνικής εργασίας στον δρόμο που στοχεύει στον εντοπισμό και υποστήριξη άστεγων ασυνόδευτων ανήλικων.

«Πάντως, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, παρατηρούμε αύξηση στον δρόμο, των ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων που είναι κάτω των 14 χρόνων. Είναι ενδεικτικό ότι πρόπερσι, στο σύνολο των ανηλίκων που εντοπίσαμε, οι κάτω των 14 χρόνων ήταν σε ποσοστό μόλις 2% ενώ πέρσι, το ποσοστό αυτό εκτοξεύθηκε πάνω από το 15%», τόνισε η κ. Παπαδοπούλου, χωρίς -μέχρι στιγμής- να μπορεί να δώσει μια εξήγηση για το φαινόμενο αυτό που φαίνεται να γιγαντώνεται με παιδιά που προέρχονται κυρίως από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, τη Συρία και το Μαρόκο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Βάλανε τους μαχαιροβγάλτες να ποζάρουν με το παζλ μπροστά τους , παριστάνοντας τα παιδιά,… πφφφφφφφφ … Αυτοί έχουν παιδιά οι ίδιοι στο Πακιστάν , ο καλύτερος έχει βιάσει και σκοτώσει την μάνα του . Έξυπνοι οι πίθηκοι , δεν παίρνουν ποτέ τον δρόμο μέσω Βουλγαρίας , γιατί στα βουνά της Βουλγαρίας υπάρχουν οι ελεύθεροι σκοπευτές ισλαμοπιθηκων ….

  2. Ποια θεση τους ρε ανεγκεφαλε;;;;;; Ποιος τους ειπε να μπουν παρανομα στην χωρα;;;;;;;;; Ποσους ισλαμιστες να χωρεσει μια Χριστιανικη χωρα με αλλα ηθη και εθιμα;;;;;; Παρε τους στο σπιτι σου ρε ….φιλεσπλαχνε του κ@λου, γιατι δεν τους παιρνεις;;;;;;;; Το Πακισταν ειναι μια εχθρικη προς την Ελλαδα χωρα και φιλη με την Τουρκια, θα εχουμε 5η φαλαγγα τους Πακιστανους μεσα στην χωρα;;;;;;;; Χωρια τα εγκληματα που διαπραττουν καθημερινα, οπως το σακατεμα της Μυρτως στην Παρο κλπ κλπ!!!!!!!! Δεν βλεπετε τα χαλια των Ελληνων, για τους λαθρομεταναστες νοιαζεσθε, ανοητοι!!!!!!!

  3. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

  4. ΜΠΡΑΒΟ 1000 ΜΠΡΑΒΟ στην κυβερνηση ΜΑΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ MΑΣ
    ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΚΟΦΙΑΣΕΤΕ…….ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  5. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΕ ΤΡΙΣΗΜΙΣΥ ΣΕΙΡΕΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΞΕΚΟΥΛΗ

  6. Μιλάει κι ο.. Ελληναρας..ο πιο μπάσταρδος..απατεωνας και βολεψακιας λαός..για ελάτε λίγο στη θέση τους..ουτε λεπτό δεν θα αντέχατε..χλεχλεδες!

    1. Αφού τους συμπονάς τόσο πολύ Αλεχχχ να κάνετε ανταλλαγή. Να έρθουν τα Πακιστανάκια στο σπίτι σου να μείνουν και εσύ να πάρεις την οικογένεια σου και να μετακομίσετε στο σπίτι τους στο Πακιστάν. Αυτό θα πει διεθνιστική αλληλεγγύη.

  7. Πριν λίγες μέρες μπήκαν .Κατά τα άλλα τα σύνορα είναι φυλαγμένα και αδιαπέραστα. Μας δουλεύουν κανονικά. Πριν λίγες μέρες βγάλανε στη δημοσιότητα λίστες με πόσους έχουμε εδώ πόσοι ήρθαν το 2020 κλπ. Ας σκεφτούμε πόσο άκυρες είναι αυτές οι διαπιστώσεις των προδοτών όταν καθημερινά μπαίνουν χωρίς κανένας να ξέρει πόσοι και που βρίσκονται. Το λαθρομεταναστευτικό θα πρέπει να γίνει σημαία μας για τις επόμενες εκλογές χωρίς παρωπίδες σε βοθροκόμματα και πουλημένους πολιτικάντηδες. Μόνο πατριωτικά κόμματα.

  8. Ποια προσφυγοπουλα ρε, ακομα μιλατε για προσφυγες;;;;;;;; Καποιοι προσφυγες απο Συρια ηλθαν στην αρχη, τωρα ειναι ολοι λαθρομεταναστες!!!!!!! Που βρηκαν ακρη τα ασυνοδευτα και μπηκαν στην Ελλαδα;;;;;;; Αν μπαινουν ετσι ανετα στην χωρα ανηλικα …ασυνοδευτα, τι θα
    γινει με τους Τουρκους κομαντος;;;;;;; Ως

    ποτε η χωρα θα ειναι ερμαιο των δουλεμπορων διακινητων λαθροισλαμιστων και ως ποτε θα τους μαζευουμε για νταντεμα, αντι

    της απελασης;;;;;;; Κυβερνησεις που δεν τις νοιαζει για την Ελλαδα μαζεψαν ολο το Ισλαμ!!!!!!

  9. Οτι πρεπει για τον ιππικο ομιλο

  10. κακος ψοφος κανενα ελεος στα ανωμαλα λαθροορκ!!

  11. σιγα να μην κανουν παζλ αυτοι απο 7 χρονων εκπαιδευονται στα οπλα και στο τσιχαντ μην τρελλαθουμε κιολας

  12. υπηρχε ενα εργο με τον Βεγγο απο που πανε για την χαβουζα μα η μεγαλη χαβουζα ειναι το ελλαδισταν ολα τα ειδη αποβλητων δεχεται η χαβουζα

  13. πως μπηκαν δεν θα επρεπε να μας εξηγησουν πρωτα

  14. θα τα κάνουν καινούργια, ενώ για τους Έλληνες ασθενείς, που εισάγονται, κάνουν τα πάντα για να τους πεθάνουν. Γίνονται εγκλήματα από ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΥΣ ΚΩΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΕ ΔΙΆΦΟΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο κ. Ν. ΑΝΤΩΝΙΆΔΗ.
    ΤΈΤΟΙΑ ΑΓΆΠΗ ΈΧΕΙ ΤΟ ΙΣΛΆΜ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ Κ. ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

  15. Να τους σπουδάσουμε με έξοδα μας . Να τους κάνουμε πιλότους ώστε να τους πάρει η τουρκική αεροπορία όταν χρειαστεί να μας επιτεθεί. . Γιατί τα ισλαμοσκατα δεν έμεναν στην φίλη σύμμαχο Τουρκία ;;;;;;;;;

    1. Πες τα, πες τα……. το πακισταν δεν εχει συνορα με ελλαδα ακομη. Τι γυρευουν στην ελλαδα? 13 χρονων παιδια. Εαν ειναι αληθινη η ηλικια.

  16. Ότι μουλοσπερμα περισσεύει στον βόθρο των χωρών του Ισλάμ το μαζεύουμε εμείς οι μακακες μεγαλόψυχοι. Θα τους μεγαλώσουμε με όλες τις ανέσεις , όπως δεν μεγαλώνουν τα δικά μας παιδιά , για να ξαμολυθουν στην Ελληνική κοινωνία , να βιάζουν να κλέβουν και να δολοφονούν. Ωραία λύση βρήκαμε για τους πιθήκους ώστε να συνεχίσουν να γεννοβολούν με την ησυχία τους. Στείλτε κιαλλα σκουπίδια του Ισλάμ!

Comments are closed.