Σε παραλήρημα ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής! “Η Ελλάδα είναι… κράτος εγκληματίας” δηλώνει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
mustafa-sentop

Ο πρόεδρος της τουρκικής Βουλής, Μουσταφά Σεντόπ, υποστήριξε ότι η Ελλάδα είναι… κράτος εγκληματίας. Συγκεκριμένα με ανάρτηση του στο Twitter σχολίασε το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών, Ν. Δένδια στο Ισραήλ, αλλά και τη συνεργασία των δύο χωρών.

«Το Ισραήλ, ένα από τα δύο κράτη γνωστά για την ανομία τους στην διεθνή αρένα, συνεργάζεται με την Ελλάδα, το άλλο εγκληματικό κράτος. Όμοιος ομοίω…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ενώ σε άλλη του ανάρτηση γράφει: «Όσοι στην Μεσόγειο στηρίζουν την Ελλάδα στην άδικη και λανθασμένη στάση της απέναντι στην Τουρκία και στην KKTC, να ξέρουν πως δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό! Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τα δικαιώματα της στην Γαλάζια Πατρίδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ποιά είναι η γαλάζια πατρίδα; Η δική μας πατρίδα; Να βουλώσουν τον βόθρο που έχουνε για στόμα γιατί το παράχεσαν! Δεν υπάρχουν όρια σε αυτή την κωλοφυλή που κατσικώθηκε απο την Μογγολία στα δικά μας εδάφη. Υπήρχαμε πολύ πριν απο αυτούς στην περιοχή και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Η απληστία τους θα τους διαλύσει, είναι στο αίμα τους να αρπάζουν ό,τι ανήκει δικαιωματικά στους άλλους, γεννημένοι κλέφτες και δολοφόνοι.

  2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΟΥΣΤΑΧΕΣΤΑΦΑΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΠΛΟΥΜ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΑΡΙΟΥ ΠΑΛΙΟΧΑΜΕΝΕ !!!!!

  3. Να σου θυμίσω εγώ χοιρινάνθρωπε,τα ονόματα των μοτοσικλετιστών Σολομώντα Σολωμού και Τάσου Ισαάκ που δολοφόνησε στην ψύχρα το βρομερό σου κράτος,όταν διαδήλωναν τα δικαιώματά τους στην Κύπρο το 1996;
    Να σου θυμίσω ότι μόλις πέρσι συλλάβατε μπαμπέσικα τα δύο νέα μας παιδιά και μας εκβιάζατε γιά μήνες;
    Να σου θυμίσω τί κάνατε στην Κύπρο το 1974,που δολοφονήσατε αθώους άμαχους γυναίκες και παιδιά και γέροντες που δε σας φταίγανε,αφού εσείς πολεμούσατε με τον τακτικό στρατό γυναικούλες;Να σου θυμίσω ότι προκαλέσατε χωρίς λόγο ανθρωπιστική κρίση με το βίαιο εκτοπισμό 200000 ανθρώπων,όχι Κυπρίων, ανθρώπων; Αλλά δε γνωρίζεις τί σημαίνει άνθρωπος φαύλε.
    Δε γνωρίζεις τί σημαίνει να σου παίρνουν τα χαρτιά της νόμιμης παρουσίας σου σε μία χώρα κι εκβιαστικά να σε διώχνουν όπως έγινε το 1964,που διώξατε χιλιάδες Κωνσταντινοπουλίτες,που στήριζαν την οικονομία σας;
    Δε γνωρίζεις τίποτα γιά τα Σεπτεμβριανά του 1955 που καταστρέψατε χιλιάδες ελληνικά καταστήματα, εκκλησίες,κοιμητήρια,βιάσατε γυναίκες και τραυματίσατε εκατοντάδες συμπατριώτες μας στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη,επαναλαμβάνοντας τη φασιστική νύχτα των κρυστάλλων του μεσοπολέμου και με μας,αναγκάζοντάς τους να φύγουν από τη βρωμοχώρα σας;
    Αν όλα αυτά τα κάνατε μετά το 1950,όταν υπήρχαν διεθνείς οργανισμοί,όταν δεν υπήρχαν πόλεμοι,όταν άρχισαν να ανασαίνουν οι λαοί από την μπότα των διεθνών καταπιεστών,τότε τί να πεί κανείς γιά πιό πριν; Στην πραγματικότητα,όλη η οικουμένη θα έπρεπε να σας συμπεριφερθεί όπως έκανε στη ναζιστική Γερμανία.Να σας αλυσοδέσουν με επαχθείς όρους και να μην έχετε ούτε στρατό,ούτε ναυτικό,ούτε αεροπορία και να σας πάνε σε στρατόπεδα εργασίας όπου θα μαθαίνατε τί πάει να πεί άνθρωπος και δημοκρατία,σε αναμορφωτήρια όπου κάτω από παγκόσμια κατοχή και επίβλεψη θα γινόσασταν επιτέλους άνθρωποι.

  4. Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.
    Με τις τοσες γενοκτονιες Ποντιων ,Αρμενιων στην καμπουρα τους
    μειλουν και οι βρυκολα;κες

  5. Σε Ντοπ αρισμα βρισκεται ο ανθρωπος

Comments are closed.