Σε πανικό ο κρατικός μηχανισμός – Γιώργος Πατούλης: «Καλύτερα να προλαμβάνεις και ας είναι υπερβολικό το μέτρο»

Κοινοποίηση:
πατουλης

Για το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν στην Αττική τα απογευματινά σχολεία, τα οποία έκλεισαν σήμερα Παρασκευή (15/10) λόγω της κακοκαιρίας Μπάλλος, μίλησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σημειώνοντας ότι «αν δούμε λιακάδα, είναι κρίμα να χάνονται μαθήματα».
Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8, ο περιφερειάρχης Αττικής είπε συγκεκριμένα «δεν αποκλείεται να αλλάξει η απόφαση για τα απογευματινά σχολεία, αν δούμε λιακάδα και μια διαφορετική εικόνα, είναι κρίμα να χάνονται μαθήματα».

Παράλληλα ανέφερε ότι τα φαινόμενα τα ξημερώματα στην Αττική τα ξημερώματα ήταν λιγότερο έντονα από ό,τι αναμενόταν και για αυτόν τον λόγο άνοιξε ο Κηφισός.

«Καλύτερα να προλαμβάνεις και ας είναι υπερβολικό το μέτρο»
Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «δεν παίζουμε σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά και τις μετακινήσεις» σημειώνοντας ότι «υπάρχει η πρόβλεψη για τα σχολεία, γιατί είναι καλύτερα να προλαμβάνεις και ας είναι υπερβολικό το μέτρο».

«Υπήρξαν ακραία φαινόμενα, υπήρχαν προβλέψεις από τους μετεωρολόγους και η πόλη λειτουργούσε με προσοχή. Πέρασε ξώφαλτσα από την Αττική στην ακραία του φάση το φαινόμενο και υπήρξαν βάσει των μετεωρολογικών προβλέψεων κάποια προληπτικά μέτρα, γιατί είχε γίνει αναφορά για πάρα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα για το διάστημα 03:00-06:00 το πρωί» είπε ο Γιώργος Πατούλης.

«Ευτυχώς ήταν λιγότερα του αναμενόμενου και γι’ αυτό παραδόθηκε στην κυκλοφορία γρηγορότερα ο Κηφισός και η παραλιακή, στις 06:30 αντί στις 08:00» συμπλήρωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έβρεξε μια μέρα και έκλεισαν τα πάντα… Αντί να φτιάξουν έργα τρώνε τα λεφτά και κλείνουν τον κόσμο στα σπίτια. Είναι διαφορετικό να είσαι ΝΔ…

Comments are closed.