Σε πανικό ο Τριαντόπουλος! – Τα πήρε όλα πίσω

Κοινοποίηση:
1708947465162-727088045-triantopoulos

Ενδεικτικό του πανικού που επικρατεί στα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, ήταν η θλιβερή εμφάνιση του Χρήστου Τριαντόπουλου πριν από λίγο στην ολομέλεια της Βουλής.

Ο στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη ο οποίος πριν από τις εθνικές εκλογές παρίστανε τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής δράσης στα Τέμπη, σήμερα τα πήρε όλα πίσω, παρουσιάζοντας τον εαυτό του περίπου ως «τραπεζοκόμο» των συγγενών των θυμάτων. Τα φόρτωσε όλα στους υπηρεσιακούς παράγοντες, δεν απάντησε για τις τρομερές καταγγελίες των πραγματογνωμόνων για την αλλοίωση του χώρου εγκλήματος, απεκδύθηκε κάθε ευθύνης. Ποιος; Ο τότε υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ!

Στην πίεση του βουλευτή του ΣυΡιζΑ Διονύση Καλαματιανού, εάν θα άρει την υπουργική του ασυλία για να συμβάλει στο έργο της δικαιοσύνης, ο Τριαντόπουλος επαναλάμβανε συνεχώς ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον εμπλέκουν»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ωρε μην τον ζοριζετε τον αναλωσιμο της Κουλαρας και μας αφησει…χρονους ο κρατικοδιαιτος κοιλαρας! Ονειρα γλυκα κ.υπουργε και κατακοκκινα απο το αιμα των αδικοχαμενων νεανικων ψυχων!

Comments are closed.