Σε πανικό ο Κυριάκος! Τρέχει και δεν φτάνει! Σκληρότατο μήνυμα από την δεξιά πτέρυγα της ΝΔ: «Δεν θα ανεχτούμε να μικρύνετε την Ελλάδα»(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
κουλης

Μήνυμα με σαφείς αποδέκτες στο Μαξίμου έστειλε, εκπροσωπώντας την δεξιά πτέρυγα του κόμματος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος αναφέρθηκε στην επέτειο των Ιμίων λέγοντας πως τότε κάποιοι αποδέχθηκαν μία «μικρότερη Πατρίδα» και πως από τότε έχουν μπει «όρια», υπονοώντας πως μία υποχωρητική συμφωνία με την Τουρκία δεν θα γίνει δεκτή.  

Συγκεκριμένα ο κ.Κυρανάκης έγραψε στο twitter:

«Το βράδυ των Ιμίων ήταν από τις στιγμές της Ιστορίας που κάποιοι ήταν ανεκτικοί σε μια μικρότερη Πατρίδα. Με τη θυσία τους, Βλαχάκος, Καραθανάσης, Γιαλοψός ύψωσαν εθνικό ανάστημα. Έθεσαν το όριο. Αντέξαμε και σήμερα βήμα-βήμα μεγαλώνουμε την Ελλάδα. Τους το χρωστάμε. Αθάνατοι»

Φυσικά τόσο η πρώτη φράση του βουλευτή για ανοχή σε μικρότερη Πατρίδα (φωτογραφίζοντας την κυβέρνηση Σημίτη) όσο και το «έθεσαν το όριο» δεν είναι τυχαίες. Αποτελούν σαφέστατο μήνυμα προς το Μαξίμου για τις διερευνητικές πως ο κ.Κυρανάκης και η δεξιά πτέρυγα στην ΝΔ, την οποία εκφράζει, δεν πρόκειται να ανεχθούν στο τέλος αυτών μία συμφωνία που θα παραδώσει μία μικρότερη πατρίδα.

Ο κ.Κυρανάκης γνωρίζει απόλυτα πως ο πρωθυπουργός αλλά και οι στενοί του συνεργάτες και ειδικά η αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη ταυτίζονται με τις υποχωρητικές θέσεις Σημίτη απέναντι στην Τουρκία και τις εκφράζουν στον απόλυτο βαθμό. 

Άλλωστε δεν είναι τυχαία η «αναβάθμιση» ανθρώπων του ΕΛΙΑΜΕΠ σε καίριες θέσεις της εξωτερικής πολιτικής.

Αυτή ήταν τα τελευταία «τροχιοδεικτικά» πυρά της δεξιάς πτέρυγας του κόμματος προς το Μαξίμου για τα εθνικά θέματα, καθώς είχε προηγηθεί η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην οποία ουσιαστικά αποδομούσε όλη την εξωτερική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη ως «ενδοτική». 

Πάντως είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι «σπόντες» από τα δεξιά προς το Μαξίμου, σημαίνει ότι ίσως η «συνεννόηση» του Μαξίμου με την Άγκυρα έχει προχωρήσει περισσότερο από όσο λένε τα κυβερνητικά στελέχη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΔΕΞΙΟΣ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ “ΠΑΖΑΡΙ”.ΟΜΩΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΟΥΤΕ ΣΤΟ 1/3) ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΚΥΡΙΕΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ,ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ….

  2. Ήμασταν μπουρδέλο είμαστε μπουρδέλο και θα μείνουμε μπουρδέλο αφού το δικαστικό σύστημα του Ελλαδιστάν ανταποκρίνεται σωστά στον ρόλο της Τσατσάς
    Μόνο με Στρατιωτικό νόμο θα ξεβρωμισουμε είτε μας αρέσει είτε όχι

  3. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ Π…..ΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ .

  4. Ας παρουμε τά πραγματα απο την αρχη.
    Κρίση Ιμίων με Σημίτη και άρχισε το πατιρντι.
    Μετά ήρθε ο μπουχεσας με το πλει στεισιον και τις κουμπαριές.αργοτερα είχαμε τον χανο που χόρευε ζεϊμπέκικα στον υπουργό Τουρκίας μετά Σαμαράς που κι αυτός τπτ δεν έκανε μόνο μας χρέωσε πιο βαθειά με το PSI
    Μετά έχουμε τον Πινόκιο με τις Πρέσπες και κάλεσε και τον σουλτάνο για να μας ξεφτιλίσει.τωρα όμως έχουμε πρωθυπουργαρα μη παραπονιέστε 6 μήνες λογυριζε το ορουτσ ρεις κι αυτός στη κοσμάρα του.

  5. Και οι 300 προδότες. Όλα για τα 7.000 start μισθό. Απορώ πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν αποδεδειγμένα δοσίλογους. Είδαμε και τον Καμμενο τον “εθνικιστη” με τα καρναβάλια που είχε στην ομάδα.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από αστοιχείωτους Ελληναράδες που βλέπουν βολευτή και τρέχουν ακόμη και τώρα να του φιλήσουν το χέρι.

  6. Πόσο μαλ@@ες παίζει να είναι αυτή η κυβέρνηση????? ……μα πόσο ?????

  7. Ναι ΚΟΥΛΗ μου αλλά ιμια δεν μπορούμε να πάμε γιατί;;;; οπότε εκείνη τη νύχτα χάσαμε γη θες να μας πεις!!! ….

  8. Οι βουλευτές γενικώς είναι τελείως υποτακτικοί στον αρχηγό τους,οπότε μην περιμένετε και τίποτα το ιδιαίτερο.

  9. Μόνο Ο Σαμαράς μπορεί να γλιτώσει την Ελλάδα από νέο ακρωτηριασμό…. Πρέπει να το κάνει και ξέρει πως!!!!

    1. Κανείς δε μας σώζει μόνο ο εαυτός μας. Δεν υπάρχουν μεσσίες.

    2. Το να υπάρχουν ακόμα δεξιοί που να υποστηρίζουν τον γκαβό είναι τουλάχιστον γελοίο….Η νέα δημοκρατία θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ. Να δώσουν τα χρωστούμε να τα κοπρόσκυλα και να εξαφανιστούν.

      1. O ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ

Comments are closed.