“Οι σφαίρες στον Στέφανο Χίο”. Τσίπρα, θα σε βάλουμε να τις φας. Όλοι προ των ευθυνών σας για οτιδήποτε συμβεί. Θα πάτε φυλακή

Κοινοποίηση:
sfaires2

Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν με τους “εκδοροσφαγείς” της Κουμουνδούρου.

Νομίζουν ότι θα σταματήσουμε να μιλάμε και να γράφουμε.

Νομίζουν ότι θα βάλουν φραγμούς στο ρεπορτάζ.

Πιθανότατα, δεν έχουν καταλάβει ότι το μπλέξιμο μαζί μας, έχει γίνει ο καθημερινός τους εφιάλτης.

Φάνηκε στη Βουλή. Δεν κρατήθηκε ο προδότης και άρχισε τα “γαλλικά”. Και μετά, έβαλε τους αυλικούς, να στέλνουν βρώμικες απειλές.

Θα του βάλουμε τις σφαίρες και θα τις φάει. Αλοίμονό σας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Το πολύ πολύ να φάνε φασολάδα και να σου τρελάνουν στις κλανιές τα αρχιδια!!!!

  2. ΣΤΕΦΑΝΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ…..ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ…!!!

  3. Σκατοψυχα ζωα αριστεροι βρωμιαριδες. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΟΧΙΑΣ.
    Βρομοσκυλα, κεραταδες αριστερα αποβρασματα ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    Αν το πατε για εμφυλιο θα σας γμθει οτι εχετε και δεν εχετε προδοτοσκυλα μυαρα.
    Μπασταρδα που δεν ξερετε ουτε της μανες σας ουτε τους πατερες σας.

    Ας τα βλεπουν οι Ελληνες με τι βρωμια και σκατιλα μπλεξανε με την αριστερα…

  4. Αν δεν το έχετε καταλάβει πατάμε την λεπτή κόκκινη γραμμή για εμφύλιο. Έξω ο κόσμος φοβάτε να εκδηλωθεί ακόμα. Στο διαδύκτιο όμως σφαζόμαστε…
    Περιμένω την αγία ώρα που θα κυνηγάμε τα κο-μούνια με το G3A3 στο χέρι…

    1. και αν οι αλλοι βγαλουν τα καλασνικοφ?ειμαστε που ειμαστε λιγοι τι θα γινει θα νεκρωσει η ελλαδα?δεν μαθαμε απο το παρελθον?η βια φερνει βια,εγω προτιμω ψυχραιμια απο τους παντες.

      1. ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ ΔΙΚΑΙΕ; ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ;ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ……………ΕΛΑ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ……..ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΕ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ!!!!!!!!

  5. Σκέψου,λέει,να έγραφε κάτι ανάλογο κάποιος χρυσαυγίτης ταβερνιάρης…Θα είχε ισοπεδωθεί το λεκανοπέδιο…Χε χε χε…

  6. …..ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ!!!!…..ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ!!!…..

  7. ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΓΕΡΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΟΡΟΣ…………………………………. ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ……………………………..

  8. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ…Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ?Η Η ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΕΡΗ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥΛΑ ΒΟΥΤΣΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ??

  9. Ο/Η ελαδιανος ιθαγενης αγελης με αριστεροδεξιοθς φυλαρχους λέει:

    Ακου Στεφανε.Σημερα δεν υπαρχει ιπποτισμος και αν υπαρχει εστω και ελαχιστος ο ιπποτισμος δεν ειναι του χαρακτηρως των αριστερων και οταν λεμε ιπποτισμος εννοουμε να σε καλεσει σε μονομαχια ο εχθρος και να σε προκαλεσει σε μαχη στο πεδιο της τιμης επι ισοις ορους με πληγματα κατα προσωπο και καταστηθα,ξερεις οτι ειναο υπουλοι και αδελφες και οταν χτυπανε χουλανε με κουκουκες πανε πολλοι μαζι και αν ηθελαν να σε χτυπησουν πραγματικα δεν θα σε απειλουσσν -προειδοποιουσαν για να μην φυλαγεσαι και να σε αιφνιδιασουν,οι διαδυκτιακες απειλες ειναι περοσοτερο ψυχολογικος πολεμις ωστε να σε απογοητευσουν και τρομοκρατησουν και αποδειξη του πανικου για τη ζημια που τους εχει κανει ,αν πειραξες κανενα μπορρι να σε παει σταδικατηρια οχι να απειλει με θανατο εσενα και τη οικογενεια σου ,ειναι τοσο ατιμοι αφου ουτε η σισιλιανικη ναπολιτανικη μαφια δεν απειλει κακακουμοα οικογενειες και αν συμβει αυτο κατα λαθος επανορθωνουν και αποζημιωνουν τη οικογενεια με βαση τον κωδικα τιμης της μαφιας και με αυτο σου δινουν και το δικαιωμα να τους επικυρηξεις και αυτο ηταν το μοιραιο λαθος τους να σε προκαλεσουν και να σου δωσουν το δικαιωμα να τους την (( κανεις)) και απο κυνηγημενος να φινεις κυνηγξς δε αντεχουν την αποκαυλυπτικη δημοσιογραφια,αφου καταντησε μεσα στη βουλη να αναφερει το ονομα σου φανταζεσαι οτι με τις δημοσιογραφικες αποκαλυψεις σου τον εχεις κανει να βλεπει εφιαλτες και εγω διαφονω με πολλα που γραφεις αλλα οχι να τα φτασουμε σε σκηνικα υπουργειου αληθειας και αστυνομιας σκεψης του Τζορτζ Οργουελ (( 1984))

  10. ακου φιλαρακο “rtoruo” ναι και αμα σου αρεσει… ειμαστε πατριωτες και ριχνουμε μαυρο σε σχολια που δεν μας αρεσουν… καταλαβες…δεν ημαστε υποχρεωμενοι να διαβαζουμε μπουρδες… συριζοτρολ… ο ΤΣΙΠΡΑΣ φταιει ακομα και για το οτι οι πορδες που μυριζουν… ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;

  11. Έχει και IP address το εμαιλ αλλά δεν είναι ελληνικό. Τι καταγκελία να κάνει κάποιος. Απλά το λέει στους συναδέλφους και προχωρά. Αφού κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί.

  12. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΖΑΜΠΑ . ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .

  13. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος τα έχει δει τα μην; Και αν τα έχει δει τι έχει πράξει; Αλήτες φασίστες αριστεροι

  14. παντως το να βαζετε σχολια κατ επιλογη και αυτα που εκφραζουν την σελιδιτσα σας το φασιστακο ταιριαζει απολυτα

      1. άααααααααααχαχαχαχα ΤΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

        rtoruo θα σου κάνω ένα τρομακτικό μαρτύριο, θα προσπαθήσω να σε διαφωτίσω.
        την εποχή που αναφορικά έχει ονομαστεί Dark Ages, καίγανε γυναίκες αλλά και άνδρες με ζήλο με “δικαιολογία” την κατηγορία της εξάσκησης της μαγείας και ο Θεός, τους “έλεγε”, ότι θα συγχωρεθούν δια της πυράς. Σήμερα φυσικά όλοι γνωρίζουν ποίοι ήταν οι εγκληματίες της τότε εποχής.
        Σήμερα παντού υπάρχουν φασίστες, φυσικά κανείς δεν δηλώνει φασίστας, όπως και κανείς δεν δήλωνε αυτούσια “Μάγος” το 1300-1400 μ.χ. Μόνο τους κατηγορούσαν κι τους “ομολογούσαν”.

        arturo σε μερικά χρόνια θα νιώσεις πραγματικά πολύ ηλίθιος και φυσικά θα προσπαθείς να ξεχάσεις το πόσο μαλάκας υπήρξες,, για την ώρα όμως.. Άντε Γαμήσου

        1. Ξεχνάς χρησιμε ηλίθιε του συστήματος, που απ’ την αγραμματοσύνη σου ντενεκε ανακάλυψες την “επανάσταση” ότι dark ages είχε η Ευρώπη όχι το Βυζάντιο..

    1. ΣΚΑΣΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΑΙΔΕΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ,ΑΜΑ ΔΝ ΣΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΑΝΔΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

Comments are closed.