Σε κρίσιμη κατάσταση 11χρονος στην Κρήτη: Τον χτύπησε αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι

Κοινοποίηση:
1

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα 11χρονο αγόρι. που τραυματίστηκε σε τροχαίο ενώ κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι.

Σύμφωνα με τον ΕΡΤ το τροχαίο συνέβη προχθές το απόγευμα στην παλιά εθνική οδό, στη Χερσόνησο, όταν το παιδί επιχείρησε να διασχίσει με το πατίνι το δρόμο και χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το παιδί διακομίσθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν βαριά τραυματισμένο καθώς έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάση στον πνεύμονα.

Άμεσα ο 11χρονος χειρουργήθηκε από νευροχειρουργό και στη συνέχεια διασωληνώθηκε και εισήχθη στην εντατική, όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το πατίνι έφταιγε;Δηλαδή αν το παιδάκι προσπαθούσε με τα πόδια να διασχίσει τον δρόμο θα το χτύπαγε;Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή γιατί είναι πάρα πολύς κόσμος απρόσεχτος και τα προβλήματα που του βάζουν να αντιμετωπίσει του αποσπούν την προσοχή από την οδήγηση. Οδηγούμε και σκεφτόμαστε χίλια άλλα πράγματα.Προσοχή μόνο στην οδήγηση

  2. ρε παιδια πατινια κ ποδηλατα σε μεγαλους δρομους?? κ μετα σας φταινε οι αλλοι? ελεος…

    1. ΓΙΑΤΙ ΌΤΑΝ ΤΡΈΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΌΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΑ ΚΆΝΟΝΤΑΣ ΣΛΆΛΟΜ ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΤΟΥς ΠΕΖΟΎΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ;
      ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΌ ΠΑΙΔΙ ΦΊΛΟΥ, ΚΆΠΟΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 30ΧΜ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΡΗΣΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΣΟ.
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ
      ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΝΕΝΑς ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥ@@@@ΛΟ

Comments are closed.