Σε κατάσταση ΣΟΚ οι επιχειρηματίες στη Μύκονο. «Βράζει» το νησί για τα νέα μέτρα. Η ανακοίνωση τους

Κοινοποίηση:
μυκονος

Αναβρασμός, ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία και βίλες αλλά και σκέψεις για μείωση προσωπικού συνθέτουν το παζλ της κατάστασης που επικρατεί στον πιο ακριβό προορισμό της χώρας – Οι επιχειρηματίες προειδοποιούν για αντιδράσεις


Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από σήμερα το πρωί η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Μύκονο, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση και τη συνάντηση που είχαν με τον διοικητή της Αστυνομίας Φώτη Τζελέπη. Ο τελευταίος τους ενημέρωσε για τα νέα δεδομένα. Αμέσως μετά, τα τηλέφωνα όλων πήραν «φωτιά» για ώρες προκειμένου να ζυγίσουν την κατάσταση που διαμορφώνεται και να πάρουν αποφάσεις.

Οι επιχειρηματίες θεωρούν ότι τα νέα μέτρα «τελειώνουν» μια σεζόν που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο peak της και γι’ αυτό η ανακοίνωση που απέστειλαν στον πρωθυπουργό και μια πλειάδα υπουργών είναι σε έντονο ύφος.

Στην ανακοίνωση, τα Δ.Σ του ΣΕΔΕΜ και ΣΕΕΧΩΜ κάνουν λόγο για φιρμάνι που διαγράφει τον τουρισμό και τους επιχειρηματίες της Μυκόνου, αλλά και για μέτρα που τους κόβουν τα πόδια και οδηγούν χωρίς σχέδιο στην καταστροφή της νέας σεζόν.

Έτοιμοι και αποφασισμένοι για αντιδράσεις χωρίς προηγούμενο

Τέλος δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι για αντιδράσεις που δεν θα έχουν προηγούμενο την ίδια στιγμή που στο νησί ακούγονται πολλά από το πρωί για ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία και βίλες αλλά και αναβολές αφίξεων. Από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι η Μύκονος θα πρέπει να πορευτεί όπως πορεύεται όλη η χώρα, έστω και χωρίς πάρτι αν και είναι άρρηκτα συμβιβασμένη με το κέφι και τους χορούς μέχρι πρωίας.

Ο Scorpios μετέφερε το πάρτι της Πέμπτης για σήμερα και ακύρωσε σύμφωνα με πληροφορίες τα επόμενα που είχε προγραμματίσει, ενώ το Santanna θα πραγματοποιήσει αυτό του Σαββάτου μόνο με καθήμενους και τον ήχο στα 80 decibel. Το Cavo Paradiso ακυρώνει τα πολύ δυνατά ονόματα και θα πορευθεί αναλόγως την ίδια στιγμή που αρκετοί επιχειρηματίες σκέφτονται να προχωρήσουν σε μείωση προσωπικού.

Η ανακοίνωση των επιχειρηματιών της Μυκόνου

mykonos_epistoli
mykonos_epistoli1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ…. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ…. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΤΑΣΕΙ…. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…. 1 ΔΙΣ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΗΡΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΜΕ… PFIZER ASTRAZENEKA MODERNA JHONSON & JHONSON… ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ… Ο ΚΡΙΤΗΣ ΘΑΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ….

  2. Το να αντιδρασετε εστω και αργα ειναι προς τη σωστη κατεύθυνση. Αλλα πολυ φοβαμαι ότι η αντιδραση σας τωρα θα πρεπει να ειναι τόσο εντονη και ξαφνικη όσο και τα μετρα που σας επέβαλλαν.Προσκυνησατε το θηριο.Το Θηριο όμως δε σας σεβεται . Το Θηριο φοβαται μόνο τη εντονη αντιδραση τη δικιά σας και ολων μας, μονο ετσι καταλαβαίνει. Ολοι μαζι μονο εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι σε μαζικες αντιδρασεις κατα της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Διαφορετικα το ΘΗΡΙΟ θα μας μας κατασπαραξει ολους

  3. ΤΟΝ ΣΙΓΩΝΤΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥ!!ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ !!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

  4. Δεν σας λυπάμαι καθόλου, ρε …
    Με την ανοικτή επιστολή σας :
    – Παραδέχεστε ότι εσείς καταγγέλλετε τα πάρτυ σε βίλες …
    – Παραδέχεστε ότι υιοθετήσατε την απόφαση των κυβερνώντων για την δημιουργία χώρων μόνον για εμβολιασμένους …
    – Παραδέχεστε ότι αποδεχθήκατε τον “υποχρεωτικό” εμβολιασμό και τον εφαρμόσατε στους εργαζομένους σας …
    – Παραδέχεστε ότι αποδέχεστε τον διαχωρισμό των πολιτών και καταφέρεστε ανερυθρίαστα κατά των ανεμβολίαστων …
    Δουλέψτε, λοιπόν, μόνον με εμβολιασμένους, οι οποίοι -παρεμπιπτόντως- ΚΑΙ φέρουν τον ιό, ΚΑΙ μεταδίδουν τον ιό, ΚΑΙ προκαλούν τις μεταλλάξεις του ιού …
    Πηγαίνετε στο διάολο, κόπανοι … Να ψοφήσετε ρεεεεεεεεεεεεε …

    1. Νομίζουν ότι θα τους λυπηθεί το θηρίο επειδή το προσκυνάνε.

  5. Η κυβέρνηση θα έπρεπε να τους είχε στείλει Πολεοδομία και ΣΔΟΕ εδώ και χρόνια…. Μιλάμε όλοι μιλάνε και οι κ@λ@ι…..

  6. λιγοτερες αφιξεις πουσταραδων ανωμαλων και πουταναριων……σε καλο δρομο ο κουλης εστω και κατα λαθος

  7. Πάνε και οι κοκαεινες, πάνε και οι πουστρες,πανε και οι λεσβιες

  8. Έλα να αρχίσουν να κλαίνε οι κομπλεξικοί εμβολιασμένοι. Αρκετά μας έπρηξαν τους υπόλοιπους με τις απαιτήσεις τους για περιορισμό μας και με τον εξαναγκασμό να γίνουμε πειραματόζωα όπως αυτοί

  9. Μια άθλια, ανθελληνική, προδοτική και καταστροφική κλίκα, με έναν εμπαθή και απίστευτα αλαζόνα πρωθυπουργό σε εντεταλμένη αποστολη που παριστάνουν την κυβέρνηση διαλυουν τα πάντα και τους πάντες. Και ένας αποχαυνωμενος λαός που κάθετε με σταυρωμένα τα χέρια ακόμη και τους κοιτάει. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε !!!!!! Πάρτε μπροστά και ανοίξτε τα μάτια σας. Σας τελειώνουν με το γάντι. Κυνηγήστε τους!!!!!!!!

  10. Ε να βαλουμε ολοι λιγο πλατη ρε παιδια εναν ερανο για τα καημενα τα μαγαζια της Μυκονου

  11. σπαραζει η ψυχη μου εχει πεσει πεινα στο νησι σας
    μπραβο στο μακελειο που σας στηριζει να βγαλετε κανα φραγκο να ταισετε τα παιδακια σας

  12. Κατά τα άλλα, τα σωματεία των ξενοδόχων και λοιπών ματσολαραίων θέλουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Δεν έχουν καταλάβει ότι ο τουρισμός πέθανε, είναι σε μηχανική υποστήριξη και απλά το καθεστώς θα τραβήξει κάποια στιγμή την πρίζα. Τώρα τους έπιασε ο πόνος για κινητοποιήσεις, όταν παραβιάζονται όλα τα συνταγματικά δικαιώματα όλων των πολιτών σφυρίζανε αδιάφορα και φωνάζανε “εμβολιαστείτε”.
    Αυτή είναι η Νέα Τάξη κύριοι Ηλίθιοι, είστε αναλώσιμοι και θα σας εκτελέσουν πρώτους γιατί προδώσατε τις αξίες σας, τη χώρα σας και τους συμπολίτες σας.

  13. ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ “ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ”. ΟΥΣΤ

  14. Είναι αυτό που λέει η κυβέρνηση «ελευθερία» και «παίρνουμε τις ζωές μας πίσω». Όλο σχεδιασμένο εξαρχής και για μαζική οικονομική καταστροφή.

Comments are closed.