Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας της Original 21 για τα μέτρα στα γήπεδα- ‘Έκλεισε η Δεκελείας (βίντεο)

Κοινοποίηση:
271387943_469385168021807_3897369185684499327_n

Σε εξέλιξη είναι το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από την Original 21 για τα τραγικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στα γήπεδα, αναφορικά με τον κόσμο στις εξέδρες και το ποσοστό του 10%.

Πάνω από 1.000 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην Λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια και διαμαρτύρονται με απόλυτα ειρηνικό τρόπο, χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα για τους πολίτες της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας ακούστηκαν συνθήματα αποδοκιμασίας εναντίον της κυβέρνησης, του Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και κατά του Ολυμπιακού.

Στο συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια δίνει το παρόν και ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας-Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος.

Το συλλαλητήριο διεξάγεται κανονικά παρά το γεγονός ότι αναβλήθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένο για τις 19:30, κάτι που δεν έπραξε η Θύρα 7, η οποία ανέβαλε την δική της κινητοποίηση μετά την αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το μήνυμα των οπαδών κατά της κυβέρνησης

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν το λες και λαοθάλασσα 1000 άτομα και με την παρουσία του Βούρου που εκπροσωπεί κόμμα υπέρ της υποχρεωτικότητας έτσι;;; Όπως ακριβώς το ξαναέγραψα και σίγουρα θα το ξαναγράψω και στο μέλλον,πολλές φορές δυστυχώς απ’ότι φαίνεται. Αρχισυνδεσμίτες υπάλληλοι- ρουφιάνοι των προέδρων σας, χάσατε την μαρμίτα με το εύκολο-μαύρο χρήμα και πονάει εεεε;;;;;; Πάρτε το χαμπάρι ρε, οι γνήσιοι οπαδοί σε όλες τις ομάδες σας γύρισαν την πλάτη και καλά σας έκαναν. Καλά για γι’αυτούς που το ακύρωσαν ότι και να γράψεις λίγο θα είναι. Πάντως ότι και να κάνετε(ανεξαρτήτου ομάδας)ή δεν κάνετε….καρφωθήκατε πλέον άσχημα και δεν το σώζεται με τίποτα…..Συγκαταλέγεστε πλέον στην ίδια κατηγορία με τα ζώα, σκλάβους του βρωμοεμίρη της Paris saint germain και τα σκατοαδέφια σας αρουραίους της Μarseille(παραχαιδεμένοι και από το σύστημα και τους μπάτσους)….που για να δεις γνήσιο Γάλλο στο Velodrome,πρέπει να κάνεις αίτηση που λέει και ο Σοφός Παλιός Λαός……ΆΝΤΕ ΓΕΙΆ…..

Comments are closed.