Σε εκκλησιαστικό ανακριτή οι μητροπολίτες Κυθήρων και Αιτωλίας για την απειθαρχία το Πάσχα

Κοινοποίηση:
iera_synodos_eurokinissi-1024x495

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και οι Συνοδικοί αποφάσισαν να ανοίξει η διαδικασία των ανακρίσεων και πιθανότατα να βρεθούν αντιμέτωποι με την επιβολή εκκλησιαστικών ποινών, οι Μητροπολίτες Αιτωλίας κ. Κοσμά και Κυθήρων κ. Σεραφείμ.

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε, στη σημερινή της συνεδρίαση, να τους παραπέμψει σε εκκλησιαστικούς ανακριτές για να εξετάσουν περαιτέρω το ζήτημα για τη στάση την οποία τήρησαν σχετικά με το ωράριο τέλεσης των Ιερών Ακολουθιών την περίοδο του Πάσχα. Συγκεκριμένα οι Σεβασμιώτατοι παραπέμπονται στο Πρωτοβάθμιο δια Αρχιερείς Συνοδικό Δικαστήριο.

Ως εκκλησιαστικοί ανακριτές ορίστηκαν οι Μητροπολίτες Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αρχιτράγε Αθηνών και πάσης Ελλάδος παραιτήσου καθότι είσαι ανίκανος ανύπαρκτος και ανάξιος να ηγείσαι της Ελλαδικής εκκλησίας.

  2. ΆΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΙΤΩΛΙΑΣ&ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο Κύθηρων ΆΞΙΟΙ, ΑΞΙΟΙ, ΑΞΙΟΙ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ!!!

  3. Αντι να παει στον εισαγγελεα ο Μητσοτακης που εκαψε τη μιση Ελλαδα
    οδηγουντε απο τον Αννα και τον Καιαφα οι Αγιοι Μητροπολιται κυθηρων και Αιτωλιας
    διοτι κανανε υπακοη στο Θεο και οχι σε εναν παρανοικο και αντιχριστο καισαρα.
    Αυτο ειναι εκφυλισμος της ανθρωπινης δικαιωσυνης και ηθικης του 21 αιωνα
    και απαρχη των οδυνων ενος ανιλεου πολεμου κατα της Εκκλησιας απο πολιτικους και
    δυστυχως και απο εκκλησιατικους ηγετες

  4. Ιερώνυμε, δεν εκφράζεις κανέναν από τότε που έβγαλες τον σταυρό για να πας στους λαθρομετανάστες. Μετά πιστέψαμε στον Πειραιώς σεραφείμ που έκανε τον πατριώτη και τώρα όχι μόνο δεν μιλάει πια για τις πρέσπες και ισλάμ αλλά συνέχεια μίλαγε για τον μαρινάκη και ζήταγε και την αθώωσή του πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη! Οπότε, ανάξιοι μητροπολίτες, κάτω τα χέρια από τους Άξιους Μητροπολίτες που σήκωσαν το ανάστημά τους στο να γίνει Ανάσταση στις 10 γιατί έτσι διέταξε η Μπιλντεμπεργκ και οι άθεοι της κυβέρνησης. Λες και ο ιός θα μεταδιδόταν περισότερο στις 12 από τις 10. Θέλανε να ξεφτιλίσουν την Πίστη μας και το δεχτήκατε Ιερώνυμε, Σεραφείμ(που βαρέθηκα να σε ακούω να λες για Μαρινάκη) και Αλεξανδρουπόλεως που σε βάλανε και Ανακριτή! Τιμή στους Αξιους Μητροπολίτες που δεν δέχτηκαν Ανάσταση την ώρα που γούσταραν οι άθεοι και δυστυχώς δέχτηκε η ηγεσία της Εκκλησίας, με το αζημίωτο βέβαια. ΑΞΙΟΙ οι μητροπολίτες που έκαναν ανάσταση κανονικά όπως ορίζει η Πίστη μας.

Comments are closed.