Σε “διπλό ταμπλό” το αεροπλανοφόρο “Αιζενχάουζερ”! Σε άσκηση με τον τουρκικό στόλο!

Κοινοποίηση:
aizenhaouer-turkey

Οι Ηνωμένες Πολιτείες με το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» (CVN-69) προχώρησαν σε κοινή άσκηση με τον τουρκικό Στόλο στέλνοντας παντού μηνύματα ότι η Τουρκία δεν ακολουθεί παραβατική πολιτική αλλά απλώς διεκδικεί «αμφισβητούμενες περιοχές», όπως άλλωστε ανέφερε και στην ανακοίνωσή του το State Department.

Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στο Twitter.

 Όπως σημειώνεται στο μήνυμα που συνοδεύει τις επίμαχες εικόνες, η άσκηση πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουλίου και συμμετείχαν τόσο άμεσα η τουρκική φρεγάτα «TCG Kemalreis» όσο και άλλα πλοία του τουρκικού Στόλου, αλλά και το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» (CVN-69).

Πρόκειται για την εκπαιδευτική άσκηση «Επιχείρηση Ασπίδα της Μεσογείου», όπως αναφέρεται.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1288435824929976320?s=20

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μήν περιμένουμε βοήθεια από κανένα όταν έρθει η ώρα μόνοι μας θα είμαστε, προσπαθούνε να μας πείσουν κάποια ΜΜΕ οτι ο ερντογάν άκουσε τους Γερμανούς και έκανε πίσω…..παπαριές οι τούρκοι κατάλαβαν οτι έχουνε να κάνουνε με κανονικό στρατό και έκαναν πίσω,μιά ζωή εκ τού ασφαλούς χτυπάνε.
    Δέν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα με τα οπλικά συστήματα που έχουμε μπορούμε όχι μόνο να αμυνθούμε αλλά να βγούμε και στήν αντεπίθεση,όταν παίρνει τις κατάλληλές εντολές ο στρατός μια χαρά την κάνει τήν δουλειά τού όπως στον Εβρο όπως και τώρα.
    Την ηττοπάθεια την καλιεργούνε δυστυχώς οι πολιτικοί πού μερικοί εξ αυτών δέν έχουνε υπηρετήσει καν.

  2. Ναι ρε, οι ξεφτιλες…
    μας δουλευουνε ψιλο γαζι….
    Να παρουνε τις βασεις τους…
    και να πανε στον αγυριστο….
    Ουστ….

  3. Οι λάτρεις του πορτοκαλί τουρκολάγνου ψυχοπαθούς μιάσματος και της τουρκομπουκωμένης συμμορίας του, που διοικεί το μπουρδέλλο ηπα, να φάνε τώρα 💩 και να μην τα χορταίνουν…
    Όταν σχεδόν σκούζαμε, για την ατιμία του ανακοινωθέντος του βδελυρού στέϊτ-ντιπάρτμεντ περί “disputed waters”, ήταν Τετάρτη. Τώρα πάλι, που μάς ξεκαθαρίστηκε ότι οι (αμερικανο)τούρκικες αλητείες δεν εμπίπτουν στο πεδίο της παραβατικότητας, να προσφύγουμε στον πυλώνα πάϊατ (τελευταία τρύπα του ζουρνά), στου οποίου τις μαλακίες προηγουμένως επαφεθήκαμε…
    Μόνο έναν Μενέντεζ (με ειδικό βάρος) είχαμε υπέρ μας να υποστηρίζει τα αυτονόητα, αλλά και συνειδητοποιημένο κατά της τουρκίας, και με την ηλίθια στάση μας θα τον χάσουμε κι αυτόν…
    Όσο για την “ελληνική” ομογένεια, για κλάμματα μαύρα…, ενώ το βρωμοτούρκικο λόμπυ έχει διαβρώσει τα πάντα. Από μάς, προσφάτως έχουν αναδειχθεί οι εξής αστέρες: μιά αναιμική αρχιεπισκοπή, που περισσότερο κόπτεται για το “Φανάρι” παρά για τα Ελληνικά δίκαια, ένας τουρκολάγνος στρατηγός (σταυρίδης) ευτυχώς ε.α., ένα μεγαλοστέλεχος του αμερικάνικου υπαμ (άρτι αφιχθέν) και άλλοι πολλοί ή λίγοι, όπως το δει κανείς. Απαξάπαντες οι ανωτέρω έχουν χαρακτηριστικά, συστηματικά και με συνέπεια, ξύσει τ’ @ρχίδι@ τους ως προς φλέγοντα Ελληνικά θέματα, σε οποιοδήποτε στάδιο έχουν αναφανεί τέτοια (απ’ την πρόληψη, ως την καταψήφιση).
    Δεν ξέρω τι να περιμένουμε και από πού… Ίσως Μενέντεζ για πρόεδρο (όνειρο θερινής και ξάστερης…).

Comments are closed.