Σε δίκη ο Κασιδιάρης για το «η Ελλάδα στους Έλληνες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
w21-123323w21122359w1492052FlagParthenon-e1542798264492

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στις 13/3 μεταφέρθηκε με χειροπέδες από τις φυλακές στα δικαστήρια Λαμίας για να απολογηθεί για την δήλωσή του:

«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», που φέρεται να παραβιάζει τον αντιρατσιστικό νόμο! Η δίκη αναβλήθηκε. Την ίδια ώρα η εισαγγελέας του Μ.Ο.Δ. πρότεινε την αθώωση του βασικού κατηγορούμενου για την μαστροπεία και τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΛΟΓΙΚΟ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ….ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ???

  2. Και εγώ πιστεύω αυτό που έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

  3. αρχιστε λοιπον ολοι να γραφετε ή να υπογραφετε με το “Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”. τι θα κανουν οι αλητες οι εισαγγελεις? θα μας κλεισουν ολους μεσα? θα βγαλουν εξω τα πακια και τους πρεζεμπορους γιατι δεν θα χωραμε? ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. αυτοι μας φοβουνται γι αυτο και βγαζουν τοσο αυστηρους νομους. το σλογκαν μου ηταν και ειναι : “ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ” διοτι αυτοι ειναι ειτε τρελοι ειτε ξοφλημενοι (βιολογικα) ανθρωποι που ΔΕΝ εχουν να χασουν πλεον τιποτα.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ (ΑΝ…ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ)

  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ας ερθουν να με πιασουν θα ξαπλωσω ολους. κολο προδοτες τουρκοσπορα γενιτσαροι .

  5. AYTOI ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗ
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ……..

    ΗΛΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΛΑ…ΣΟΥΝ …….

  6. Ας μάθει πρώτα τι σημαίνει το όνομά του και μετά να το παίζει εθνικιστής. Το παρεακι του Γουδη.

  7. Καλα ελεγε ο καραμανλης τομονο σωστο που ειπε η Ε λλαδα ειναι ενα απεραντο τρελλοκομειο Καθε λογικος Ελληνας συμφωνει

  8. Μόνο ΗΛΙΑΣ για την Ελλάδα.
    .
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου το ίδιο δεν έλεγε?
    .
    Φασίστας ήταν; Ναζί?
    .

  9. Ο,τι και να πει ο Κασιδιάρης,τους ενοχλεί,αν έλεγε το ίδιο ένας φούστης,θα χειροκροτούσαν μεχρι να βγάλουν κάλους

  10. και εχεις και το συνολο των πατριωτικων αποκομματων που ψαχνουν να βρουν το οτιδηποτε για να τον λασπολογησουν. εχει κανει λαθη και αυτος σοβαρα αλλα πρεπει να δουμε τι εξυπηρετει ο καθενας τους

  11. Η Ελλάδα κουραμπιέδες και οποιοδήποτε κράτος χώρα στο κόσμο.. δεν ανήκει ΠΟΥΘΕΝΆ.. είναι για όλο το ανθρώπινο πληθυσμό.. εδώ ρε γελαδια δεν σας ανήκει το σπίτι που μένετε.. θέλετε να σας ανήκει η Ελλάδα?? Βρε ουυυυστ ζώα.. έπρεπε να γίνει το δικαστήριο και να των χώσουν αλλά 10 χρόνια μέσα να καλμάρει 🥒👈 ξέρει ο Ηλίας 🤣😂

  12. Να ποια είναι η «ελληνική δικαιοσύνη».

  13. Γιατί ,ψέμματα είναι?Στους Ελληνες ανήκει η Ελλάδα. Πού ανήκει ,στους λαθραιους μετανάστες???Αντε προδότες του έθνους πολιτικοί.

Comments are closed.