Σε βίλες οι συγκεντρώσεις του Αδώνιδος – Τρέμουν την λαϊκή οργή, δεν γεμίζουν ούτε ταξί (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΔΩΝΙΣ

Για ευνόητους λόγους, οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των στελεχών της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν θα γίνονται ούτε σε καφετέριες. Την αρχή την έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον αναπληρωτή υπουργό του, Νίκο Παπαθανάση, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν την προεκλογική τους συγκέντρωση σε δωμάτιο πολυτελούς βίλας.

Στη συγκεκριμένη συγκέντρωση μάλιστα, ο υπουργός ανάπτυξης μάγεψε κυριολεκτικά τα πλήθη.

Τι θα μπορούσε άλλωστε να πάει στραβά σε μία συγκέντρωση δωματίου;

Η αλήθεια είναι ότι στον καναπέ δεν έπεφτε καρφίτσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Κάνε ρε μάγκα μια μάζωξη σε δημόσιο χώρο, να σε ακούσει και ο άλλος ο κόσμος, δεν θα σε πειράξει κανείς μη φοβάσαι, χα χα χα χα χα χα χα χα .

  2. ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΓΚΡΟΜ

  3. Πόσο ελεεινό υποκείμενο πόσο γλοιώδες πράμα απορώ πόσο βολεμένος δημόσιος πόσο πόσο να μην το πω ψηφίζεις τέτοια πράγματα απορώ ρε Έλληνα

  4. πόσο αποκρουστικό ανθρωπάριο ρε πούστη μου!!

  5. Άντε με το καλό να δω προεκλογικές συγκεντρώσεις και σε περίπτερα.Έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι περισσότεροι οι οπαδοί σας.

  6. ισχύει ότι η Παγώνη έχει λευχαιμία ; η ίδια το διαψεύδει, έχετε ρεπορτάζ ;

  7. 3 κι ο ….μπουμπουκος……
    χα χα χα χα …….χα χα χα!!!

  8. Η βιλα αγοραστηκε με θαλασσοδανεια που τα πληρωσε ο μλκας ο λαουτζικος .
    Ο λαουτζικος, που βριζει τον κουλη στο ιντερνετ, αλλά δεν θα παει να ψηφισει …κανοντας δωρο στον κουλη,

  9. Γεωργιάδη δεν με κάλεσες και το έχω παράπονο. Από τότε που ανοίξατε το τζαμί, παράτησα τον Αλέξη και ψηφίζω εσάς. Είμαι το νέο σας εκλογικό κοινό γιατί δεν θα βρείτε ψήφο από Έλληνα.

  10. Ο χλεμπουρας θελει και βιλες δεν βγαινει στο πεζοδρομιο χωρις σωματοφυλακες για να σου δωσει ο φραγγατος το σπιτι του θελει ανταλαγματα οταν γκαριζε και πουλουσε πατριδα στα καναλια οταν διαλαλουσε τα πατριοτικα βιβλια του δεξι χερι του καρατζαφυρερ γιατι δεν τον εκκαναν παρεα τα τζακια στο χεσιμο τον ειχαν .

  11. Τον ΤσιπροΚούλη πολύς κόσμος θα τους μουντζώσει και θα τους μαυρίσει αγανάκτησε ο κόσμος με της διαφθορές κ τις διαπλοκές τους φτάνει πια.

  12. Με πόση προσοχή και ευλάβεια ακούν το πολιτικό σκουλήκι τα παρευρισκόμενα κομματόσκυλα που δεν θέλουν να χάσουν και αυτά τη βολή τους..

  13. Και μουσικη Δωματιου ….. Μετα εκαναν πυτζαμα παρτυ …..

  14. Σε βιλλες μαλλον θα τους γεννησαν οι μαναδες τους! Ουστ λαμογια!

  15. Είναι βέβαιο ότι στο τζαμί θα αποθεωθεί από τους πακιστανούς συμπολίτες του τώρα που τους το άνοιξαν! Γιατί να αποθεώσουν οι πακιστανοί τον φιλοισλαμιστή τσίπρα; Το τζαμί το άνοιξε η νδούλα με υπουργούς τον πλεύρη, τον γεωργιάδη και τον βορίδη!

Comments are closed.