Σε βάθος χρόνου να ερευνηθεί το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων για να μη χάσουν τα φαγοπότια λέει ο Τσιάρας

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΑΡΑΣ

Σε βάθος χρόνου και χωρίς βιασύνη για να συνεχίσουν τα φαγοπότια σαν να μην τρέχει τίποτα θέλει να διερευνηθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων ο Κώστας Τσιάρας.

Ο καρδιτσιώτης Υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι για ένα μικρό κενό στο θεσμικό πλαίσιο της ΕΥΠ δεν χρειάζεται να απαξιώνουμε την υπηρεσία ολόκληρη. Θεσμικό κενό εννοεί που παρακολουθούσαν μέχρι και τα σκυλιά στα σπίτια αν γαβγίζουν και πόσες φορές τραβάει το καζανάκι στην τουαλέτα Ανδρουλάκης.

Παρακολουθούσαν τους πάντες και τα πάντα από φόβο μην πέσει το καθεστώς και αυτό ο Κώστας Τσιάρας το λέει μικρό θεσμικό κενό.

Έχεις ξεφτιλιστεί παντού Κώστα, άσε την καρέκλα και παραιτήσου.
Πρόδωσες την ψήφο των πολιτών της Καρδίτσας, οι εκλογές φτάνουν….

Πηγή: karditsastakra.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Nαι.. Κωστα μας με ηρεμια, δε μας κυνηγαει κανεις !! Ναι.. αγορι μας καλο μπαστα..οχι βιασυνες μη γινει κανενα λαθος και βγουν οι 15.000 χιλ.+ ? ακομα (Αγνωστος Χ) ”νομιμες επισυνδεσεις”-”μπανιστηρια”.. –( της Εθνικης Υπηρεσιας Πληροφοριων-Προδοτων κατα Ελληνων !!! μαλιστα παρακαλω κι οχι !!! κατα ”ξενων” σκοτεινων και ”εχθρικων” δυναμεων που δρουν κατα της Ελλαδος” προτιστως ακουσον-ακουσον… ”πολιτων”..”επιχειρηματιων”.. ”δημοσιογραφων” και ”πολιτικων” αντιπαλων και μη…)– ”παρανομες παρακολουθησεις”..δηλ. ”ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ” !!! Βαλτε την επιλυση του θεματος που προς Θεου..δεν ειναι ”μειζονος” σημασιας οπως λενε οι ”κακες γλωσσες” του εξωτερικου γιατι του εσωτερικου ”δεν” λενε τιποτα..στο δεκαετες προγραμμα ωστε μετα τα πεντε να μπορει να παραγραφει..!!! που ειναι κι ο σκοπος μας Κωστα μας !!! παντα αλλωστε δηλωνες – για οσους σε γνωριζουν κι ιδιαιτερα στη γεννετηρα σου τη πανεμορφη Καρδιτσα – λατρης του ”αργα..αργοτερα”..!!! ποα θα ‘ρθουν και τα κοτερα..για να μπορουμε να ”φυγουμε”..ε Κωστα μας..?

  2. Έχετε καταλύσει όλο το σύνταγμα φαλακρό τομάρι και το λες μικρό το κακό γελοίε.

  3. ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ?? ΤΩΡΑ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΝΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

  4. ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ?? ΤΩΡΑ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΝΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ

Comments are closed.