Σε απόγνωση ο υποχθόνιος Μπιλ Γκέιτς: «Δυστυχώς η Όμικρον έκανε καλύτερη δουλειά από τα εμβόλια»

Κοινοποίηση:
ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ

Σαν “βόμβα” έπεσε η απάντηση του Μπιλ Γκέιτς ο οποίος μιλώντας στο CNBC στο ετήσιο Συνέδριο Ασφαλείας του Μονάχου της Γερμανίας δήλωσε ότι η Όμικρον έκανε πολύ καλύτερη δουλειά από τα εμβόλια του Κορωνοϊού (αλλά δήλωσε και δυστυχώς – μάλλον επειδή έκοψε την ορμή των εμβολίων-) ενώ επιπλέον (για να δημιουργήσει ένα νέο τρομοκρατικό περιβάλλον) είπε ότι μια πιθανή νέα πανδημία ίσως να προέρχεται από ένα διαφορετικό παθογόνο από αυτό του κορωνοϊού, προσθέτοντας ότι η πρόοδος στην ιατρική τεχνολογία θα πρέπει να βοηθήσει τον κόσμο να κάνει καλύτερη δουλειά για την καταπολέμησή της, αν γίνουν επενδύσεις τώρα.

Αναλυτικά ο μεγιστάνας της τεχνολογίας και υπέρμαχος των εμβολίων είπε:

«Δυστυχώς, ο ίδιος ο ιός, και ιδιαίτερα η παραλλαγή που ονομάζεται Omicron, είναι ένας τύπος εμβολίου. Δηλαδή δημιουργεί ανοσία τόσο Β όσο και Τ κυττάρων. Και έχει κάνει καλύτερη δουλειά στο να προσεγγίσει τον παγκόσμιο πληθυσμό από ό,τι τα εμβόλια.

Εάν κάνετε έρευνες σε αφρικανικές χώρες, περίπου το 80% των ανθρώπων έχουν εκτεθεί είτε στο εμβόλιο είτε σε διάφορες παραλλαγές. Αυτό σημαίνει πιθανότητα σοβαρής ασθένειας, η οποία σχετίζεται κυρίως με το να είσαι ηλικιωμένος και να έχεις παχυσαρκία ή διαβήτη! Aυτοί οι κίνδυνοι τώρα μειώνονται δραματικά λόγω αυτής της έκθεσης στην λοίμωξη.

Είναι λυπηρό, δεν κάναμε καλή δουλειά στα θεραπευτικά. Μόνο εδώ, δύο χρόνια μετά, έχουμε μια καλή θεραπευτική. Τα εμβόλια μας χρειάστηκαν δύο χρόνια για να φτάσουμε στην υπερπροσφορά. Σήμερα υπάρχουν περισσότερα εμβόλια από ό,τι υπάρχει ζήτηση για αυτά. Και αυτό δεν ήταν αλήθεια. Και την επόμενη φορά θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να καταφέρουμε αντί για δύο χρόνια, να το κάνουμε σε έξι μήνες».

 

 

Επίσης και αυτό είναι σημαντικό για την χώρα μας είναι ότι ήταν παρόν και ο Κ.Μητσοτάκης και τα άκουσε τα λεγόμενα του Μ.Γκέιτς επομένως δεν μπορεί να αναφέρεται και να πράττει κατά των ανεμβολίαστων καθώς και να συνεχίσει να μιλά για σκληρά μέτρα.

Ο πρωθυπουργός στο περιθώριο της 58ης Διάσκεψης Ασφάλειας του Μονάχου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στο περιθώριο της συζήτησης με θέμα «Stemming the Illiberal Tide: The Global Challenge of Eroding Democracy» που έγινε στο πλαίσιο της Διάσκεψης Ασφάλειας στο Μόναχο και με τον ιδρυτή της Microsoft Μπίλ Γκέιτς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Σαν σπαστικό είναι, όπως και ο φλώρος κοπρίτης που το παίζει ηγέτης!

  2. Πρώτη μούρη η Κούλα με τον αιμοδιψή, παρανοϊκό, εμβολιολάγνο-από χόμπι… Και μετά τους έφταιγε η Μαρία από το Μπραχάμι.

  3. Μπίλ Γκέιτς
    “Η μεταλλαγή Ομικρον έκανε δυστυχώς καλύτερη δουλειά από τό μπόλι”
    “Ο βαθμός παραπληροφόρησης έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις πού πρέπει σχεδόν νά γελάσουμε.
    Εννοώ,ό Δρ.Φάουτσι καί εγώ σκοτώνουμε ανθρώπους γιά νά κερδίσουμε χρήματα;”
    Από μικρό καί από μουρλό μαθαίνεις τήν αλήθεια.
    Γιάννης Λάκων

  4. το λειτουργικο του δε χρησιμοποιειτε, χα χα χα

  5. Ειναι δυνατόν ν μν τν εχουν κρεμασει αυτον τν ψυχοπαθή αναπαγγελτο αλήτη ,π βγαζει κ εμβόλια ,δλδ πόσοι τν φρουρούν γαμο τ σπιτια τούς ,κ ολους αυτούς θελουν όλοι σκότωμα ,απ εμάς τους απλους ανθρώπους

  6. Να προσπαθείτε να ακούτε και να διαβάζετε χωρίς προκαταλήψεις.
    Το “δυστυχώς” που είπε στην αρχή συνδυάζεται με το 6 μήνες που λέει στο τέλος.
    Ότι επειδή μας πήρε 2 χρόνια αντί για ιδανικά 6 μήνες να φτιάξουμε την γραμμή άμυνας(εμβόλια), δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε την ανοσία νωρίς. Σε αντίθεση με την μετάλλαξη Όμικρον, η οποία τελικά έτυχε να είναι αυτή που δημιούργησε τα αναγκαία αντισώματα σε μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων απ’ότι τα διαθέσιμα εμβόλια εκείνη την στιγμή.
    Και για να προλάβω τους ανόητους που θα πουν ότι δεν χρειάζονται τα εμβόλια, να αναφέρω ότι αυτά βοήθησαν ώστε πρώτον να προκύψει η Όμικρον(οι ιοί χρειάζονται ξενιστές, που σημαίνει ότι τους “βολεύει” να μην πεθαίνεις με το που προσβάλεσαι) και δεύτερον η Όμικρον να μοιάζει με γριπούλα όπως λένε μερικοί.

  7. ΑΤΥΧΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!! Ο ΧΙΤΛΕΡ..ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ-ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ!!! ΤΑ “ΑΦΕΝΤΙΚΑ” ΤΟΥ ΓΚΕ’Ι’ΤΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ-ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ 1ου ΚΑΙ 2ου Π.ΠΟΛΕΜΩΝ!!! “ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ”..ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑΝ 3ο!!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!! ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ..ΟΙ ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ!!! ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ..ΟΙ ΠΟΥΤΙΝ-ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ,ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΤΑ’Ι’ΒΑΝ!!! ΘΕΛΟΥΝ,ΠΑΛΙ,ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ,”ΕΛΛΗΝΙΚΗ”ΕΥΡΩΠΗ…

  8. Δεν λέει να ψοφήσει αυτή η π@στογρια? Ο γιατρός του κ@λου.

  9. Ψυχοπαθής σε κοινή θέα, άλλα παραδείγματα Χίτλερ. Το χρήμα τυφλώνει. Σε άλλη περίπτωση θα τον είχαν μαζέψει με ζουρλομανδύα.

  10. Του μπάσταρδου του μητσοτάκη πρέπει να του το σπάσουμε το κεφάλι με ρόπαλο του μπέιζμπολ….Να τον βαράω και να ανατριχιάζω από ηδονή….Αν ο μούλος τη γλυτώσει θα είναι από θαύμα…. Τεράστιο μίσος για τη σιχαμερή βρώμικη κυβέρνηση της π@υτσας….Το χειρότερο απ’όλα είναι ότι οι δεξιοί τον ψήφισαν και θα τον ψηφίσουν…Τους γ@μανε από τον κωλο και λένε ζήτω η νέα δημοκρατία…. Μυαλό δεν βάζουν οι Ηλίθιοι δεξιοί…

  11. τοσους ανισόρροπους εχει εκει , ενας δεν υπαρχει να τον στειλει να παει να φαει πιλαφια?

  12. Και βέβαια η μιξα ο Μητσοτάκης του εγλυψε το χέρι όπως ο Ελληνικός λαός γλύφει τον Μητσοτάκη.

  13. Ο/Η Κάτι άλλο ετοιμάζει το ερπετό! Δεν θα το βάλει κάτω! λέει:

    Κάθεται και τον κοιτάει ο ηλίθιος αντί να του αστράψει ένα χαστούκι! Η γραία δίπλα ποια είναι;

  14. ερπετό. ένα από τα γεννήματα κ. ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ.
    1.ΑΝΘΡΩΠΟΙκ.2.ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ=ΜΙΑΡΑ ΓΕΝΗ

  15. Μεγαλε παμε next! Εγινες και γιατρος τωρα! Καποιο καινουργιο ιο θα βρεις σιγουρα για να ικανοποιησεις τα σχεδια της παγκοσμιοποιησης τη τσεπη σου και τα πιονοκυβερνητακια των κρατων!
    Ξεχνας κατι βασικο οτι υπαρχει Θεος!

Comments are closed.