Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Σκουλός μετά το σάλο για τη φωτογράφιση δίπλα σε άστεγο. Τι ισχυρίζεται ο κριτής του GNTM…

Κοινοποίηση:
panepistimiou

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM Δημήτρης Σκουλός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία που τον δείχνει να φωτογραφίζει μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας και δίπλα του να κείτεται ένας άστεγος.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ε και τι σας νοιάζει ρε πονοψυχοι υποκριτες αν ξαπλώνει στο δρόμο ο άστεγος;Πάρτε τον σπίτι σας οικότροφο.Βριστε τον μιντιαδιαρη Σκουλά για τις σκουληκιαρηκες εκπομπές του,όχι όμως και τάχα μου,γιατί δεν είναι .,……πονοψυχος και ευαίσθητος,όπως είστε του λόγου σας.Τζα ρε.

  2. η κατάντια μας σε μια φωτογραφία…..!!!!!!!!

  3. Μάλλον Δεν θα είναι λαθραίος να τον ταίζουμε,να τον κοιμίζουμε και να του δίνουμε και πεντακοσάρικο.Μάλλον Θα είναι κάποιος δυστυχής συμπατριώτης μας που οι κυβερνώντες τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

  4. πολύ στενοχώρια εχει ο καράφλας αντρακλας ….
    ΔΕΝ θα φάει κ ΔΕΝ θα χέσει για 6 μήνες ….

  5. Που είναι το παράξενο.Οι λούγκρες σαν αυτόν τον καράφλα,συνηθίζουν να ψωνίζουν αστέγους και λαθρό στο κέντρο της Αθήνας.Οπότε,δεν του έκανε καμία εντύπωση το συγκεκριμένο θέαμα..

    1. Γιατί εσένα σου κάνει εντύπωση; Όταν περπατάς στον δρόμο δίπλα σου πόσοι είναι έτσι; Κι εμείς συνεχίζουμε τον δρόμο μας όταν περνάμε από δίπλα τους.

Comments are closed.