Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Λάκης Λαζόπουλος – Του στοίχισε το…

Κοινοποίηση:
20166b_lakis_lazopoulos

Θλίψη και άγχος έχει σκορπίσει παγκοσμίως ο νέος ιός και η ραγδαία έξαρση του έχει σοβαρές επιπτώσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και ιδιαίτερα στους ψυχολογικούς. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένας από τους ανθρώπους που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Φαίνεται ότι τα φράγκα που κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια… τελείωσαν.

Πολλοί Έλληνες ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της σόου μπιζ μοιράζονται καθημερινά τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το ίδιο κάνει και ο αγαπημένος Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος έχει απογοητευτεί με την επέκταση των μέτρων και του ολικού lockdown και μοιράστηκε με τους φίλους στο instagram μια φωτογραφία που κάνει τη δική του πρόβλεψη. Ο ίδιος ανυπομονεί να αρθούν τα μέτρα ώστε να ξεκινήσει και πάλι η θεατρική παράσταση που συμμετέχει «Προδοσία» και να έχει την ευκαιρία ο κόσμος να την απολαύσει με άνεση και πάνω από όλα ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος θεωρεί πως με την άκρη του ματιού του τελειώσει το lockdown τέλη.. Ιανουαρίου!

Πηγή: youweekly.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο Λαλάκης εβγαλε έξω κατά την κρίση 3,5εκ. από τραπεζικό του λογαριασμό. Διέρευσε, προφανώς από τραπεζιτικούς υπαλλήλους και δημοσιοποιήθηκε.
    Δικαιολογήθηκε ότι τα έβγαλε στην Γαλλία για να γράψει σενάριο!!!!Δεν γνωρίζει γαλλικά, αλλά τέλος πάντων, αν έγραφε σενάριο θα εισέπραττε δεν θα πλήρωνε!

  2. Οπως πηρε και την ρεπουση. Ουστ λακη που ξεχασες τι ελεγες για τα μνημονια και το βουλωσες οταν ο συριζα υπεγραψε μνημονιο και ο μπαρουφακης εκλεισε τις τραπεζες. Και ξεχασες τον τσιπρα που αγκαλιαζε την μερκελ και δηλωνε υποταγη! Ουστ ρε υποκριτη

  3. Και γιατι ανησυχει??? Καποιο απο τα γνωστα καναλια θα του δωσει μια ”σατυρικη” εκπομπη .σαν αυτες που εκανε παλαιοτερα, με το γνωστο του ”χιουμορ” και ”σατυρα” με βιντεο απο ζωα που ζευγαρωνουν, ανεκδοτα με γριες που κλανουν, βαθυστοχαστες πολιτικοκοινωνικοοικονομικες αναλυσεις των οπισθιων κλπ,και θα τα ξαναοικονομησει….Αλοιμονο σ’αυτους που μενουν καθε μερα ανεργοι λογω της καταστασης…..Τοσος κοσμος υποφερει οχι μονο ο Λακης και καποιοι σαν αυτον…..

    1. Όταν τρώς και δεν οικονομάς όπως τον συγκεκριμένο αυτα έχεις. Έρχετε μια κρίση και σε πιάνει η κριση !!

  4. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΦΈΡΕΙ ΑΠΌ ΠΕΊΝΑ ΑΠΌ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΈΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΆΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΤΙ ΈΧΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΆ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ 5 6 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΦΤΩΧΕΣ.

  5. Αυτοι που εγλειφες τοσα χρονια , τωρα σε καταστρεφουν , οπως βεβαια καταστρεφουν κιεμας, νομιζες οτι με το γλειψιμο θα γλυτωσεις , αλλα αυτοι δεν αφηνουν κανεναν.

  6. να γινει και αυτος βουλευτης ή καλυτερα ευρωβουλευτης για να εχει σταθερο εισοδημα

Comments are closed.