Σε ΠΑΝΙΚΟ ο Άδωνις! “Παραδέχομαι ότι το κόμμα Κασιδιάρη έχει δυναμική αλλά…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
αδω

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μιλαει και η κυρατσα της….δημοσιογραφιας το μορφωμα δεν ειναι ενα κομμα του 10% κυριακη κοντογιορτη κυρατσα μου,αλλα μορφωματα της δημοσιογρραφιας εισαι εσυ και ολοι οι ομοιοι σου γκε,γκε !!!!!!

  2. Φως φανάρι το πως η μία ποδιτσα σπρώχνει τη άλλη στη εξουσια.Οποιος δεν μυρίζεται το νέο σχέδιο της γελοιοποίησης μας είναι ηλίθιος.
    Πίσω από τον κάθε Κλασιδιαρη ποιοι νομιζετε ότι είναι?

  3. οι ανθρωποι που ξευτιλισανε την Δημοκρατια μιλανε…..
    αθλιοι………σιχαμενοι

    ερχονται οι ΕΛΛΗΝΕΣ με 10% αξιωματικη αντιπολιτευση…….

  4. μωρη καρια μορφωματα ειναι η νδ τσυριζα και το κλεφτοπασοκ και για σενα ειναι ντροπη να μπει ο Ηλιας στην βουλη και δεν ειναι ντροπη να ειστε εσεις τα κουρδιστα στρατιωτακια οι ναιναιδες? οσο για σενα κωλοτουμπαρα να θεωρεις ντροπιαστικο να σας ξαναψηφισουν αποβλητα της πολιτικης λαμογιας αντε κουρεψου μιασμα αντε πολλα λετε καθε μερα και ηρθε ο καιρος για οριζοντιοση εναν εναν σας τον τεμπονερα τον ξεχασες ? και πουστια να κανετε για τον Ηλια να μην μπορει να λαβει μερος εσεις θα παρετε του καραμπελα θα σας φτυσει ο λαος ειστε προδοτικα στοιχεια για τον υπονομο

  5. Κριμα που σου εκανε την τιμη να σου υπογραψει καποτε το βιβλιο του ο στρατηγος παττακος…

  6. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ

  7. Πρώην μακεδονομάχε, πως δεν παραιτείσσι παρέα με τον πλεύρη που ο κούλης κάνει αγώνα να βάλει τα σκόπια στην εοκ; Οι ανθέλληνες συριζαίοι πλέον είναι πιο συμπαθείς από τους κωλοτούμπες για μια καρέκλα που άνοιξε το τζαμί με αυτούς υπουργούς! Και δεν παραιτήθηκαν!

  8. Ρε θα χεστεις πάνω σου με τα ποσοστά του Ηλία..άκου λέει είναι ντροπή…Ουστ ρε λαμόγια.

  9. φιλε μπουμπουκο , ΝΤΡΟΠΙΑΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! (ναι φωναζω!)

Comments are closed.