Σε ΕΦΑΓΕ ο καημός να είσαι στο γυαλί! Απόφαση-«βόμβα»: Εκτός ΣΚΑΪ ο Γιώργος Λιάγκας

Κοινοποίηση:
1

Πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΪ με το περιστατικό που συνέβη ζωντανά στον αέρα της μεσημεριανής του εκπομπής.

Παρά τα συγγνώμη που έσπευσε να πει, και αφού η υπόθεση έφτασε μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες στο ΕΣΡ, το λόγο πλέον είχε ο ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής είχε αποκαλύψει δημόσια ότι δεν πρόκειται να διακοπεί η συνεργασία του με το κανάλι γιατί το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί είναι για 100 επεισόδια οπότε και δεν μπορεί να “σπάσει” πιο πριν!

Μετά από το ΕΣΡ και γενικά όλα αυτά με την ΕΣΗΕΑ το κανάλι αποφάσισε πως καλύτερα είναι μετά τα 100 επεισόδια να διακοπεί η συνεργασία τους!

Πολύ πιθανό τον Ιανουάριο που τα εν λόγω επεισόδια θα έχουν ολοκληρωθεί, το κανάλι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον παρουσιαστή ούτε για το ίδιο project αλλά – μέχρι στιγμής – ούτε και για κάποιο άλλο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Άντε, μακάρι. Καλά είχαμε ησυχάσει από δαύτον τόσον καιρό που έλειπε από την τηλεόραση.

  2. Φτανει ρε με τους πρασινοφρουρους τους πατσοκοιλιαδες, βαλτε κανενα νεο παιδι να δουλεψει..εμμονη εχετε πια!

  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΑΙΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΑΤΣΑ

  4. Ειναι δυνατον ενα μοσχαρι να χορεψει βαλς ?

    Τις ιδιες πιθανοτητες εχει και ο παλιβλακας να γινει δημοσιογραφοπαρουσιαστης.,.,., η .,.,.,οπως αλλιως θελουν να τον βαπτισουν

  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Το ξέρασμα τούτο της κοινωνίας, να μείνει πλέον στην τηλεοπτική αφάνεια και αν πάρει και τίποτε άλλα τηλε-σκουπίδια, ψωνάρες μαζί του, ακόμη καλύτερα!!!
    Το κακό είναι, ότι βλέπω το νέο καναλάκι του εύσωμου πρεζέμπορα να τον μαζεύει και να τον ξανατρώμε στη μάπα…!

  6. Χεστηκε.θα πάει αλλού και θα έχει παλι ελαδιστανοπιθηκια να τον χαζεύουν κακό τι λοβοτομημενοι υπανθρωποι

  7. Ο Λιαγκας ειναι μακραν ο πιο αποτυχημενος παρουσιαστης.Δεν εχει κανει εκπομπη που να μην εχει κοπει κι ομως και τον πληρωνουν και καθεται οπως περισυ ο ΑΝΤ1 και συνεχιζουν να του δινουν εκπομπες!.Απο την αρχη της σεζον ειχα πει οτι και παλι θακοπει πριν την ωρα του.

    1. …προφανώς, κάποιοι του χώρου που τον προωθούν τόσο πολύ, κάτι του πασπατεύουν στα οπίσθια…

  8. Ο Λιαγκας και η θλιβερη πανηγυρις-ομυγηρις που τον πλαισιωνουν σαν γλάστρες διακωμωδησε χαχανιζοντας με χυδαιο τροπο την ατυχη φοιτητρια και ηξερε πολυ καλά τι εκανε και τι ελεγε…και ολοι μαζι ξερανε δεν ειναι μωρά ετσι?
    Γελάνε λοιπον και διασκεδαζαν αυτοσχεδιαζοντας γιατι ειναι ανεγγεφαλοι κανοντας χυδαιο χιουμορ εις βαρος μιας φοιτητριας.
    Ο Λιαγκας λοιπον μετα την κατακραυγη στα σοσιαλ εσπευσε να τα μαζεψει ζητωντας υποκριτικα συγνωμη
    οχι γιατι μετανιωσε αλλα γιατι τρομαξε για την θεσούλα του ως παρουσιαστη.
    Αυτη ειναι η αληθεια. Φοβηθηκε μην χασει το χρημα και μεινει παλι στα αζητητα..
    Ο ΣΚΑΙ επρεπε να τον ειχε πάψει απο τοτε αλλα ποτέ δεν ειναι αργα….
    Ο Λιαγκας και οι παρατρεχαμενοι πανελιστες του δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στον ΣΚΑΙ παρα μονο δυσφημιση.
    Αντε καιρος να πανε στα σπιτια τους να γελανε οσο θελουνε και να μην αυτοξεφτιλιζονται ζητωντας συγνωμη και υποτιμωντας την νοημοσυνη μας.
    Να συμπληρωσω οτι δεν θα ειχε τολμησει οχι να γελασει τσιμουδια δεν θα ειχε βγαλει αν στη θεση της ελληνιδας φοιτητριας ηταν μια μουσουλμανα φοιτητρια…
    Το αντιθετο θα ειχε συμβει! θα εσκιζε τα ιματια του για τον φασίστα οπως θα τον ονομαζε ελληνα φοιτητη και θα ζητουσε την παραδειγματικη του τιμωρια!

  9. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ!! ΣΙΓΑ ΤΗΝ ……ΑΠΩΛΕΙΑ!!

Comments are closed.