Σεπόλια: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου» λέει η 12χρονη μετά την ενοχή του Μίχου

Κοινοποίηση:
ilias-mixos

Η 12χρονη μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του Ηλία Μίχου και την αθώωση της μητέρας της, είπε στην αδερφή της, «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου».

Η μεγαλύτερη αδερφή της 12χρονης, που είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας για ενάμιση χρόνο, μιλώντας στο Star, μετέφερε την πρώτη αντίδραση της αδερφής της, λέγοντας: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί επιτέλους η μαμά μου θα επιστρέψει στο σπίτι. Θέλω να γίνω εισαγγελέας για να μπορώ να κλείνω στη φυλακή ανθρώπους όπως αυτούς που με βίασαν».

Η 12χρονη ήθελε την αθώωση της μητέρας της. Τη ζητούσε με παρεμβάσεις της. Έλεγε «πού είναι η μαμά μου; Η μαμά μου είναι αθώα» και αποκαλούσε «τέρας τον Ηλία Μίχο».

Διαβάστε επίσης:

ΣΕΠΟΛΙΑ: ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ Ο “ΓΑΛΑΖΙΟΣ” ΠΑΙΔΟΠΟΡΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ! ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ – ΑΘΩΑ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τελικά οι αντιδράσεις του κόσμου, τα πρωτοσέλιδα του “μακελειό” με τις πολύ αποκαλυπτικές ειδήσεις, κατάφεραν και άλλαξαν την απόφαση από την εισήγηση της εισαγγελέως και καταδικάστηκε το κάθαρμα.

Comments are closed.