«Σεξουαλική Κακοποίηση». To βίντεο ΣΟΚ με την Μπάγια! Όταν αποκαλούσε τον Γ. Παπαδάκη «είναι…». ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο

Διαστάσεις σήριαλ έχει πάρει η απουσία της δημοσιογράφου, Μπάγιας Αντωνοπούλου, από το πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη

Πριν από δύο χρόνια η δημοσιογράφους μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Παπαδάκη λέγοντας μάλιστα πως αποτελεί πατρική φιγούρα για εκείνη.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πραγματικά σχολή. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί δημοσιογράφοι με καριέρα έχουν ξεκινήσει από την εκπομπή του. Είναι εκείνος που θα πάει πρώτος στο γραφείο και θα φύγει τελευταίος. Δεν υπάρχουν θέματα –όχι μόνο στον ενημερωτικό τομέα– που να μη γνωρίζει. Είναι όλη την ώρα στο Ιnternet, από site σε site. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι σαν μπαμπάς μου. Αποτελεί μια πατρική φιγούρα για μένα. Μετά τον πατέρα μου με έχει διαμορφώσει σε πολλά πράγματα, γιατί ξεκίνησα να δουλεύω μαζί του πολύ μικρή. Τον συμβουλεύομαι για πολλά θέματα, ακόμη και τα προσωπικά μου, και αποδεικνύεται πως ακολουθώντας τις συμβουλές του αποφεύγω κακοτοπιές που εγώ δεν θα μπορούσα να προβλέψω από απειρία. Υπήρξαν και κάποιες στιγμές αμφιβολίας, δεν το κρύβω, αλλά στο τέλος δικαιώθηκε εκείνος. Το ανάποδο δεν συνέβη ποτέ», έλεγε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Χωρίς τίτλο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. έλα ρε και τι έγινε ο γέρος ήθελε να φάει λίγο τρυφερό κρεατάκι! ήθελε να χώσει την κεφάλα του στο νουνακι! με τόσο χρήμα που έχει μαζέψει τι να το κάνει.. σε λίγο θα πάει στον άλλο κόσμο και είπε να τα παίξει όλα για όλα όσο μπορεί ακόμα!

  2. Χασαμε την μπαγια, χασαμε και τον κοτζια. Καταστροφη.

  3. Ευτυχώς που έφυγε από εκεί, ΚΑΙ πολύ έμεινε.

Comments are closed.