Σεξοβόμβα στην παραλία –  Της φόρεσαν χειροπέδες λόγω… μικροσκοπικού μαγιό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
unnamed

Στην Βόρεια Καρολίνα οι αστυνομικές αρχές εξάντλησαν την αυστηρότητά τους σε μία παραλία, καθώς έφτασαν πολύ κοντά στην σύλληψη μίας νεαρής κοπέλας για προσβολή της δημοσίας αιδούς, λόγω του μικροσκοπικού μαγιό που φορούσε.

Η Σαμ Πάντα, επαγγελματίας ακροβάτρια, απολάμβανε τον ήλιο με την παρέα της, φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό, στην παραλία Myrtle Beach όταν ξαφνικά έκαναν την εμφάνισή τους αστυνομικοί, προκειμένου να τη συλλάβουν, μετά από μια καταγγελία μιας άλλης γυναίκας.

Οι αστυνομικοί σχεδόν της φόρεσαν χειροπέδες, παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες της ίδιας και της παρέας της για το αν είναι παράνομο το μαγιό της ή όχι, και αν πρέπει να συλληφθεί.

Η Σαμ φώναζε στους αστυνομικούς «δεν είμαι γυμνή».

Ο ποινικός κώδικας της Βόρειας Καρολίνα, πράγματι, όριζε πως το μαγιό της Σαμ προσέβαλε τη δημόσια αιδώ, χωρίς όμως να πρέπει να συλληφθεί, παρά μόνο να της δοθεί πρόστιμο.

Οι αστυνομικοί είπαν πως προσπάθησαν να συλλάβουν τη Σαμ για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής, παρ’ όλα αυτά, η νεαρή ακροβάτρια γλίτωσε μέχρι και το πρόστιμο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. τρέξαν τα λιγούρια να γράψουν πρόστιμο και να πάρουν μάτι από κοντά.Σου λέει μπορεί να τα βρούμε και αλλιώς αν δεν θέλει να πληρώσει

  2. Σε μιά χώρα που κάθε ένα λεπτό γίνεται ένα έγκλημα είναι απορίας άξιο πως 4 αστυνομικοί ξοδεύουν χρόνο γιά να τιμωρήσουν κάποια επειδή το μαγιό της είναι λίγο τολμηρό. Η υποκρισία στο έπακρον.

  3. Μου αρεσει που ολοι οι στερημένοι Ουδεποποτες θίγονται κιολας. Που ολοι ξέρουμε οτι κανουν Κρα καταβάθος να βλεπουν τετοια… Πραγματικα πιο κατίνες κι απο αυτη που έκανε τη καταγγελία… Και μετα δεν θέλετε να γινουμε και Ισλάμ. Εχετε γινει ηδη λάιτ ισλαμιστές στα μαραμενα μυαλα σας…

    1. Βρε ανόητε…..αλλο το Ισλαμ….αλλο ο σεβασμός…
      Ναι ωραίο το θέαμα…οχι για όλους όμως.

      1. Δεν ειπα να βγαινει ο αλλος γυμνός εξω ρε φίλε. Για τους υπερβολικους τα λεω που μονο κουρεμα γουλί δε ζητάνε . Και Προφανως δεν ειναι ωραιο το θεαμα για τις γκομενες που ζηλεύουν… Και γι αυτούς που μονο φατε ματια ψαρια τους παιρνει να ειναι… Επειτα δε βλεπω να διαμαρτύρονται για κατι μεσήλικες πατσοκοιλιδες που φοράνε μαγιο σαν αυτα που φοράνε τα μοντέλα για να διαγράφεται η…πραματια τους. Κι οχι τιποτα αλλο ειναι και αηδιαστικό

    2. Standard φραση …»στερημενοι». Εκει που ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να συνυπαρχουν, υπαρχουν κανονες για την ομαλη συνηπαρξη. Η αμερικη εχει κανονες δεν ειναι ελλαδα.

  4. Της επέβαλαν άλλη τιμωρία μάλλον…Που της άρεσε…

  5. Στην Ελλαδα να δω ποτε θα αρχισουν να μαζευουν τα ξεκωλια που τουρλωνουν τις κωλαρες τους αναμεσα στις οικογενειες. Αλλα στο Ελλαδισταν δεν τρεχει καστανο.

  6. Αυτό το πράγμα πρέπει να απαγορευτεί παγκοσμίως. Αμα γουστάρουν υπάρχουν και παραλίες γυμνιστών.

Comments are closed.