Σενάριο επιστημονικής (;) φαντασίας που παίρνει σάρκα και οστά (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
IMG_20200919_121715-364x205

Παίρνοντας μια μικρή γεύση του τι μπορεί να κάνουν οι μετανάστες έχοντας ως παράδειγμα τη Λέσβο μπορούμε να κάνουμε κάποιες ανησυχητικές σκέψεις.

Αυτό το άρθρο είναι αυστηρά ακατάλληλο για μαλακά στομάχια και για όσους αντέχουν μόνο τα ριάλιτι.

Δείτε στη παρακάτω φωτό του νόμου Αττικής τις δομές μεταναστών που υπάρχουν.

Όπως βλέπεις σε ένα σενάριο μαζικής εξέγερσης μεταναστών η πρωτεύουσα είναι αποκομμένη. Διαφυγή προς βόρεια ή δυτικά δεν είναι εφικτή καθώς κατά μήκος των οδών Αθηνών Λαμίας αλλά και Αθηνών Κορίνθου υπάρχουν σημεία τα οποία θα στηθούν, ενδεχομένως, ενέδρες και πολλά άλλα. Αν ξέρεις καλά τους δρόμους και πας εσωτερικά προς Θήβα  και εκεί τα πράγματα δεν θα είναι καλύτερα αφού η δομή της Θήβας μπορεί να εξυπηρετήσει αυτό το σκοπό.

 Σε αυτό το  εφιαλτικό σενάριο μπορείς να σκεφτείς τους χρόνιους μετανάστες στο κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και τους “προσωρινούς” μετανάστες που εγκατέστησαν λόγο της κακοκαιρίας των ημερών στο Φάληρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους δικούς μας, τους χρήσιμους @λ@θιους που θα τρέξουν να τους συνδράμουν (βλέπε κουκουλοφόρους).

Σενάριο τέλος. Μπορείς να επιστρέψεις στη μάχη κατά του φονιά covid και στις λογομαχίες μεταξύ μασκοφόρων και αντι-μασκοφόρων.

katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

  2. Θα βρεθουν πολλοι απο αυτους ξαπλωμενοι στο δρομο … οι μπατσοι ειναι το προβλημα , οχι αυτοι..

  3. Στις πονηρές εποχές που ζούμε όλα είναι πιθανά.
    Εδώ κατάφεραν να κάνουν τον πληθυσμό να επιτίθεται και να ξυλοκοπάει κάποιον που δεν θέλει να φορέσει μάσκα νομίζετε πως κάτι τέτοιο δεν το έχουν σκεφτεί και δεν το εφαρμόσουν όταν το αποφασίσουν;;;;
    Ένα sms σε όλους αυτούς και η δουλειά έγινε.

  4. Αυτό εμείς οι ψεκασμένοι το λέμε χρόνια
    Ομως εκτός απο ψεκασμένους μας λένε και ρατσιστές και πολλά περισσότερα… Ειναι η λογική εκείνη που μας έλεγαν οι γονείς μας ”αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις” ..μόνο που σε τέτοια περίπτωση το πάθημα θα ειναι απο τα πιο σκληρά μαθήματα …. όμως έτσι ειναι ο Ελληνας δεν μας λυπάμαι πια … Οτι έρθει απο δω και πέρα οι ψεκασμένοι και συνωμοσιολόγοι όπως μας κατηγορούν, το έχουν αν μη τι άλλω σκεφτεί οι άλλοι ας κάνουν καλά με το μυαλό τους …

  5. Αυτό το εφιαλτικό σενάριο θα συμβεί αλλά ουσιαστικά πρόκειτε για ένα είδος πειράματος απ αυτούς που θα το εφαρμόσουν. Δηλ θα συμβει 2 φορές, η 1η θα είναι δοκιμαστική.

  6. Τώρα το πήρατε χαμπάρι ?
    .
    Καλά ξυπνητούρια, αλλά κοντεύει να βραδυάσει…

Comments are closed.