Σελίν Ντιόν: Η νέα φωτογραφία της εν μέσω του αγώνα με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου! (φωτο&βιντεο)

Κοινοποίηση:
σελιν

Η Σελίν Ντιόν άνοιξε την πόρτα της στην παραγωγή της Amazon για να μεταφέρει στη μικρή οθόνη, πώς είναι η ζωή της, μετά τη διάγνωσή της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Με αφορμή την ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion», η Amazon δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο της σταρ, από την προσωπική μάχη που δίνει με την περιπέτεια της υγείας της.

Δείτε το στιγμιότυπο

Το Amazon Prime Video, που ανέλαβε την παραγωγή του «I Am: Celine Dion», ανακοίνωσε την Τρίτη 16 Απριλίου, ότι το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου.

Η ίδια ανάρτηση αναδημοσιεύτηκε και στα socail media της 56χρονης Καναδής τραγουδίστριας. «Ετοιμαστείτε! Η @amazonmgmstudios ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ! I AM: CELINE DION θα κάνει streaming παγκοσμίως στο @primevideo από τις 25 Ιουνίου»
έγραφε η ανακοίνωση.

Το «I Am: Celine Dion»

Μέσω του ντοκιμαντέρ με τίτλο «I Am: Celine Dion» της Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι, θα μεταφερθεί στην οθόνη η μάχη της διάσημης τραγουδίστριας με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή, με την οποία έχει διαγνωστεί και επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.
Celine Dion Speaks Out Amid Health Battle to Announce New Project

Υπενθυμίζεται ότι με βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022, ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε.

Τόσο οι δημιουργοί του πρότζεκτ, όσο και η σταρ, ελπίζουν ότι το ντοκιμαντέρ θα ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την ελάχιστα γνωστή στον κόσμο πάθηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response