ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ Η ΚΡΗΤΗ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το βράδυ της Πέμπτης σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ενώ το επίκεντρο είναι 7 χλμ από τις Μοίρες.  Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 8,9 χλμ και έγινε αισθητός ιδιαίτερα στη νότια πλευρά του νησιού.

5 Ρίχτερ δίνει το μέγεθος του σεισμού και το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο και στην παρακάτω φωτογραφία δείχνει πως ταρακουνήθηκε όχι μόνο όλη η Κρήτη αλλά ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι τη Χαλκίδα και στα παράλια της Τουρκίας.

Μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί ζημιές όμως οι κάτοικοι του νησιού είναι αναστατωμένοι και σε αρκετές περιοχές έχουν βγει στους δρόμους.

Διαβάστε και:

Σεισμός στο Ηράκλειο: Βίντεο από τη στιγμή των 5,1 Ρίχτερ που ταρακούνησαν την Κρήτη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Δεν μασανε τα Κρητικάτσα.Θα τους σωσει ο Ανδρουλάτσης,τρομάρα τους……

  2. ερχεται ερχεται το μπιγκ μπανγ αφου ερχεται ο Ιησους Χριστος ο Μεγας!ολη η πλαση προετοιμαζεται για τον ερχομο Του στην γη για 40 μερες!να δουμε…28-29 μαιου η 4-5 ιουνιου…το ιδιο σεναριο+ιδιες ημερομηνιες οπως το 2020…απλα ηταν λαθος χρονια!

  3. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ:”ΑΜΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΜΠΑΙΡΝΕΙ”

  4. Αφηστε εμας εδω κατω. Εσεις οι μπουρτζοβλαχοι τι θα ψηφισετε εκει πανω;; Βγαλτε τον Τσιπρομαλακα αθεο να ενωσει τη βορεια ελλαδα με τα σκοπια. Αντε.

  5. ψηφιστε νδ-συριζοπασοκ

    Δεν θα μεινει τιποτα στο νησι.

  6. Μην τους κουνάτε είναι απασχολημένοι σκέφτονται ποιόν να ψηφίσουν.
    Αλήθεια ρε τι θα ψηφίσετε εκεί κάτω?
    Βγείτε λεβέντικα να μας πείτε σε ένα γκάλοπ.

Comments are closed.