Σεισμός στο πολιτικό σύστημα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από την αντιδήμαρχο Αθήνας Άννα Ροκοφύλλου: «Πήρα μονοκλωνικά πριν από έναν χρόνο και έγινα καλά – Αμέσως μετά τον Ιερώνυμο»

Κοινοποίηση:
Άννα Ροκοφύλλου

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε η Άννα Ροκοφύλλου, αντιδήμαρχος ισότητας στο δήμο Αθηναίων, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι είχε πάρει μονοκλωνικά αντισώματα από το 2020!

Η Άννα Ροκοφύλλου μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, πριν ακριβώς από ένα χρόνο, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2020.

Τότε, είχε νοσηλευτεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού και είχε γνωστοποιήσει τις δύσκολες στιγμές μέσα από το facebook.

«Είχα εξαιρετική φροντίδα και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ευτυχώς δεν μπήκα στη ΜΕΘ. Ήμουν 10 ημέρες μέσα. Έπαθα πνευμονία, δεν είχα καθόλου οξυγόνο. Εγώ ήμουν μία εβδομάδα στο σπίτι με 40 πυρετό και δεν σας κρύβω ότι δεν ήθελα να μπω στο νοσοκομείο. Γιατί μπαίνεις και δεν ξέρεις εάν θα βγεις. Ήταν ένα συναίσθημα πολύ δύσκολο. Αντιστεκόμουν όταν μου έλεγαν να μπω στο νοσοκομείο» εξομολογήθηκε η Άννα Ροκοφύλλου.

«Την έκτη, έβδομη ημέρα που είχα 40 πυρετό ακατέβατο, μπήκα στον Ευαγγελισμό. Το οξυγόνο μου είχε φτάσει 89, πολύ χαμηλά. Έπρεπε να νοσηλευτώ. Στη συνέχεια έμεινα 15 ημέρες στο σπίτι με το οξυγόνο. Μετά σιγά σιγά πήγαν όλα καλά. Ήμουν πολύ κουρασμένη, δεν σας κρύβω» πρόσθεσε στη συνέχεια. «Ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου, όταν γύρισα σπίτι και είδα τον γιο μου», πρόσθεσε.

Το πιο εντυπωσιακό από την αφήγησή της πάντως προς το τέλος είναι όταν της ξεφεύγει και λέει ότι πήρε «κάτι μονοκλωνικά» και έγινε «καλά», καθώς ακόμη δεν είχε κυκλοφορήσει ούτε το εμβόλιο!

Κι ενώ η παρουσιάστρια παρεμβαίνει λέγοντας ότι «μονοκλωνικά δεν είχαν έρθει τότε», η Α. Ροκοφύλλου της απαντά κατηγορηματικά  ότι «είχαν έρθει». Μάλιστα αποκάλυψε ότι  «την ημέρα που έφυγε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μπήκα στον θάλαμο εκείνο εγώ…» 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Γιατί να κάνει κάποιος <> που δεν έχει πάρει άδεια διότι δεν έχουν μετρηθεί και μελετηθεί
    οι παρενέργειες του στο δοκιμαστήριο του χρόνου, όπως οι νόμοι προβλέπουν , κάθε τρείς ΜΗΝΕΣ ,ρε Λάκη με τονομα και την χάρη, για μιά ίωση για την οποία υπάρχουν πάνω από επτά φάρμακα που την θεραπεύουν , όπως αναγκάστηκε να ομολογήσει τελικά και ο αρχικομισάριος της Ευρωπαικής εγκληματικής οργάνωσης, πέρα από τα μονοκλωνικά αντισώματα , που κιαυτά έχουν υψηλότατο βαθμό θεραπείας ? Τα μονοκλωνικά αντισώματα μάλιστα, έχουν δοκιμαστεί για πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα… τι παπαριές μας λές τώρα.. Και γιατί δεν δίνουν αυτά τα φάρμακα να σωθεί ο κοσμάκης και αφήνουν τους ασθενείς να πεθαίνουν κατά χιλιάδες!!! δηλαδή τους δολοφονούν εν ψυχρώ! Το φάρμακα και πειραματικά να ήταν, που δεν είναι όλα,, έχει κάθε νόημα να τα πάρει κάποιος , εθελοντικά φυσικά και όχι υποχρεωτικά, όταν κινδυνεύει η ζωή του και αυτά είναι η μόνη του ελπίδα.. Εάν νομίζουν οι δολοφόνοι ότι δεν θα κάτσουν στο σκαμνί , είναι γελασμένοι..

  2. Ο τραμπ τι πηρε και εγινε τουρμπατος!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Όταν ρε μιλούσε ο Πολάκης για μονοκλωνικά, εσείς χειροκροτούσατε τον Άδωνη!
    Ακροδεξιοί όλοι σας και χαιρόσασταν με τον κυβερνητικό κλόουν…

  4. 18.000 δολοφονημενοι Ελληνες απο το βλακα
    υπαρχει εισαγγελεας στη μπανανια?

  5. Μαρτυράνε χωρίς ξύλο!!! Σας έχουν γραμμένους είσαστε πλέμπα!!!! Μοο κλωικά και ΜΕΘ για τη Ελιτ, κληρικούς, πολιτικους και ολιγάρχες…οι υπόλοιποι να ψοφήσουν στα ράτζα….Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες;;;

    1. Nαι ρε ψέκια, να ψοφήσετε. Διότι με το σάπιο μυαλό που έχετε αυτό σας αξίζει.
      Τα μονοκλωνικά είναι θεραπεία, το εμβόλιο είναι πρόβληψη – εντελώς διαφορετικό πράγμα !
      Η ιατρική που αφορά το ευρύ κοινό, πρωταρχικά εστιάζει στην πρόληψη, όχι στην θεραπεία.
      Τα μονοκλωνικά δεν μπορούν να παραχθούν σε μαζική κλίμακα και δεν επαρκούν για όλους.
      Είναι πανάκριβα (2500€ η κάθε δόση και χρειάζονται τουλάχιστον 3).
      Επιπλέον, κάνουν δουλειά μόνον αν τα πάρεις τις πρώτες μέρες – και πάλι όχι σε όλες τις περιπτώσεις.
      Επίσης, την περίοδο πριν το εμβόλιο ήταν αδοκίμαστα δηλ. πειραματικά – ακριβώς αυτό που λέτε για τα εμβόλια. Οι παρενέργειές τους δεν έχουν μελετηθεί επειδή ακριβώς τα έχει πάρει τόσο λίγος κόσμος.

      Τα μονοκλωνικά είτε θα τα βρεις και θα τα πληρώσεις ΕΣΥ,
      είτε θα στα δώσουν αν δεν επιτρέπεται ή δεν σε πιάνει το εμβόλιο (π.χ. ανοσοκατασταλμένοι).
      Άιντε, σανοψέκες, νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Μακάρι να πάτε στα κυπαρίσσια να ανεβεί το μέσο iq της χώρας….

      1. Δεν υπάρχουν μόνο τα μονοκλωνικά. Από τον Covid γίνεσαι καλά και με αντιβίωση και εισπνεόμενα, αρκεί να τα πάρεις εγκαίρως, και να μην περιμένεις στο σπίτι σου χωρίς φάρμακα μέχρι να φτάσεις στο αμήν, όπως συμβουλεύει να κάνουμε ο ΕΟΔΥ. Η έλλειψη έγκαιρης φροντίδας και θεραπευτικού σχήματος ευθύνεται για πολλούς θανάτους, που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

      2. Πιο πολλοί ψοφάνε με τα εμβόλια ρε παπάρα….σε λίγο θα ρθει κι η σειρά σου!
        ΟΥΣΤ!!

    2. καλά σου τα ‘πε ο Lakis. Aν θέλεις μονοκλωνικά, βρέστα εσύ και πλήρωστα. Πλήρωσε 8000-9000€ και πάρε επίσης πειραματικό φάρμακο, το οποίο δουλεύει μόνον στα πρώτα στάδια και είναι αδοκίμαστο ευρέως. Ενώ τα εμβόλια είναι τσάμπα και τα έχουν κάνει 2,5 δισ κόσμος. Ψεκασμένε μουντρούχαλε….

  6. Ανάξιοι της εμπιστοσύνης μας οι αχιράνθρωποι της νέας δημοκρατίας

  7. Αγαπητοί, γίνονταν πολλές κλινικές μελέτες εξαρχής με μονοκλωνικά… Δεν σημαίνει ότο είχαν έγκριση. Υπογράφεις ως ασθενής και μπαίνεις στη μελέτη… Αρκετά πια. Δεν είναι όλα συνωμοσίες.

    1. Στις ΗΠΑ τα δίνουν με την σέσουλα σε όλους από το Νοέμβριο 2020 αν πας στο προσωπικό σου ιατρό και δεν πας σε νοσοκομείο.
      Σου δίνουν μία δόση ρετζένερον και ένα κουτί ινβερμεκτίνη και πας σπίτι σου. Ανεξάρτητα ηλικίας κλπ. Και μελέτες δείχνουν όσοι πήραν μονοκλωνικά έχουν τουλάχιστουν 9 μήνες αντισώματα. Η μελέτη δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο.

  8. Μονοκλωνικά μονο για τους μεγαλοσχήμονες και οχι για τον λαουτζίκο. Καθειστε κουτορνιθια Ελληνες στο καναπέ σας και περιμενετε να ελθουν οι λαμπρές μερες του παρελθόντος και μη ξεχνάτε την ηδονή του καλοκαιρινού φραπέ. Στο περιμενε θα μείνετε.

  9. Πρέπει με κάθε τρόπο το μπάσταρδο της Ντόρας και οι σφουγγοκωάριοι του να καθίσουν στο σκαμνί.

  10. το ΕΣΥ τελικά απευθύνεται μόνον σε κρατικοδίαιτα τρωκτικά, όχι πως δεν το ξέραμε ήδη…(και ο κοροδοϊός όμως, αυτούς θερίζει κυρίως)

  11. Ο Σχοινάς της ΕΕ είπε ότι έχουν εγκριθεί 8-9 θεραπείες στην ΕΕ,αλλά δεν τις δίνουν γιατί δεν θέλουν να προωθήσουν τα εμβόλια.

  12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΏΣΑΝΕ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΣΤΗ ΑΝΝΟΥΛΑ?
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΊΛΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΝΝΟΥΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!

  13. Δεν θα χρειαζοταν τιποτα από αυτα αν ο εοδυ δεν ειχε δωσει οδηγία μενουμε σπίτι….
    Εκατσε μια βδομαδα με πυρετο και παθογόνα μικρόβια εκανα συνλοίμωξη και πνευμονία.
    Ποτε μα ποτέ απο το 1950 κανενας μα κανένας δεν καθεται σπιτι του με πυρετο μία εβδομάδα.
    Η πλημμελής φροντίδα, η αργοπορία έναρξης αντιβίωσης οδηγεί σε λοβώδη πνευμονία. Κι όλα αυτα από μια απλή βρογχίτιδα που με οδηγίες του εοδυ παραμελήθηκε εντέχνως και με δόλο.
    Για όνομα Θεού. Πότε αρρωσταίνατε και δεν σας εβλεπε ενας γιατρός μεσα σε 48 ωρες???? ΠΟΤΕ!!!!
    Αντε σας δουλευουν, ξυπνήστε….
    Δεν είναι μόνο ο κοβιντ. Είναι η γρίπη, ειναι ο αιμόφιλος, είναι ο πνευμονιόκοκκος, είναι τα άτυπα μικρόβια. Όλα αυτα κάνουν πνευμονίες χιλιετίες τώρα.
    Όποιος μπαίνει στην μονάδα για διασωλήνωση, είναι ΣΙΓΟΥΡΟ θα αρπάξει ενδονοσοκομειακό πολυανθεκτικό μικρόβιο. Θες από τα χέρια των γιατρών, θες από τις σίτες και τα φίλτρα του εξαεφισμο6 του aircondition, τι λέμε τώρα…
    Εγκλημα διαπραττουν γιατροί που νοσηλεύουν και δεν μιλάνε γιατί οι κουστουμάτοι ντανγκα ντάνγκα στο γραφείο τους.
    Αυτα!

  14. εξαπολύεται το χτικιό και ξεπαστρεύει κόσμο. Οι άνθρωποι του συστήματος παίρνουν το αντίδοτο και επιβιώνουν.

  15. Ένας εισαγγελέας ΔΕΝ υπάρχει;
    Οι υπόλοιποι γιατί αφήνονται να πεθάνουν;

  16. 5 φορές έδωσα αίμα το 2020 έως Πάσχα του 2021 για να πάρουν πλάσμα με αντισώματα ώστε να φτιάξουν μονοκλωνικά.

  17. Πολίτες πρώτης κατηγορίας και πολίτες διαλογής εμείς οι υπόλοιποι,και ακούμε την μανδαμ να λέει χωρίς ντροπή οσα ειπε και που τα ιδια ειπε και εκείνος ο γιατρός από την Πάτρα που μπήκε στο δωμάτιο άλλος γιατρός φιλαράκι εννοείτε και του είπε…Εχω κάτι για σένα και σε δυο μερες ήταν καλά,ΣΑΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Comments are closed.