Σβαρτσενέγκερ: “Είμαι ένας μεγάλος φίλος του Ισραηλινού λαού και του Ισραήλ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Schwarzenegger-jpg

Ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ συνάντησε χθες Παρασκευή (1/12/2023), συγγενείς τριών ατόμων που συνελήφθησαν από τη Χαμάς στο Ισραήλ και κρατούνται τώρα στη Γάζα.

Δηλώνοντας τον εαυτό του «μεγάλο φίλο του εβραϊκού λαού και του Ισραήλ», ο Σβαρτσενέγκερ είπε ότι ήθελε να ενισχύσει το μήνυμα να μην εγκαταλείψουμε αυτούς που παραμένουν αιχμάλωτοι.

Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, ο Άρνολτντ Σβαρτσενέγκερ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: “Θέλω πάντα να είμαι εκεί για τον Ισραηλινό λαό και το Ισραήλ. Είμαι ένας μεγάλος φίλος του Ισραηλινού λαού και του Ισραήλ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Όχι που δεν θα ήσουν φίλος τους αφού αυτοί σε έκαναν γνωστό και πλούσιο. Άντε ρε ψόφα μαζί με αυτά τα δίποδα σκουπίδια…🤮🤮🤮🤮🤮

  2. Μην ξεχνατε τί έλεγε αυτό το πουλημένο σκουπίδι πριν 3 χρόνια επι κορονοχούντας στην Καλιφόρνια, “γμ την ελευθερία σας”.

  3. …μια ζωή προσκυνημένος , γλύψε το σύστημα …συγχαρητήρια

  4. βρειτε & Προσεξτε τη φωτογραφια του για το casting του Superman: χαζο-χαρουμενο.
    και πως να μην ειναι αφου συλληφθηκε μαλλον περι της 30 Οκτωβριου: εισεπνευσε πολυ βροχη
    στην παγωμενη Αυστρια => AΕΡΑΣ + NΕΡΟ. Κατοπιν πηγε στο Unholy Wood και μεταλλαχθηκε σε βρωμο ΓΗ + Α + Ν: Πολυλογας βλακειων & βρωμιων
    .

  5. αυτό που σίγουρα είσαι εσύ είναι κωλογλύφτης των νεοταξιτών! Φανατικότερος από τους ίδιους οπότε μη μας ζαλίζεις.

  6. Γλύψε Άρνι τα αφεντικά σου,αυτοί άλλωστε σε στηρίξαν για να γίνεις κυβερνήτης της Καλιφόρνια

  7. Ε πως να μην εισαι? Με Κεννεντυ δεν παντρευτηκες για να το παιξεις κυβερνητης μετα? Κριμα τη καρριερα σου στα νειατα σου!

  8. Ρεεεεεεεεε ουυυυυυυυσσσσττττ κοπρε που το παιζεις τωρα φιλος των Σιωνιστων εβραιων κοπρε. Εσυ δεν ησουνα και το επαιζες Ναζι? παρεα με τα μεγαλα Ναζιστικα ονοματα ειδικα του αφεντικου τις ΙΚΕΑ? Σατανα που απο ακροδεξιος τωρα υπηρετεις τον σατανα στα τσακιδιααααα

    1. Επειδη εχεις φοβερη αγνοια,μαθε το εξης:οι ναζι ηταν δημιουργημα των εβραιων σιωνιστων.και αυτα τα περι ναζι που κυνηγουσαν εβραιους ναι μεν ηταν αληθεια,αλλα ποιους εβραιους ομως,τους απλους πολιτες,οχι υψηλοβαθμους πολιτικους.οι ιδιοι οι εβραιοι σιωνιστες εδιναν εντολη στους ναζι να σκοτωνουν απλους πολιτες εβραιους.οι ιδιοι οι εβραιοι κρυφοι σιωνιστες καμπαλιστες εωσφοριστες σκοτωναν τον λαο τους.ο χιτλερ ειχε εβραικη καταγωγη.ετσι για να μην παραμυθιαζομαστε.ναζι,ισλαμ,ισις και λοιποι φονιαδες ειναι εργο των εβραιων σατανιστων απογονων των σταυρωτων Του Χριστου.

  9. Δεν μας εκπλήσσει γιατί τα κονόμησε γερα απ’αυτους μέχρι και Δήμαρχος εκλέχτηκε

  10. Εισαι και εσυ ενας μαλ@κας οπως ολοι της δυτικης ακτης που βγαλατε τον γερο μη χασετε το μπουγιουρτι απο τους κινεζους.

  11. Γαμημενε σιωνίσταρε μογγολοσπορε πρεζακια…

  12. Γαμημενε σιωνίσταρε μογγολοσπορε πρεζακια…

Comments are closed.