Σας έλειψε; Βγήκε και πάλι στα κανάλια ο Σύψας και ακούστε τι εξήγηση έδωσε για τα νέα μέτρα – Αυτοί καθορίζουν τις ζωές μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

«Οι μάσκες παντού θα έρθουν αν φτάσουμε στο κόκκινο» ανέφερε ο λοιμωξιολόγος μιλώντας στο MEGA


Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Νίκος Σύψας αναφορικά με τα νέα μέτρα που προβλέπουν ότι τα περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες να κλείνουν μετά τα μεσάνυχτα, ο κ. Σύψας είπε ότι “Ανήκε στη δεσμίδα μέτρων που λαμβάνουμε για να σταματήσουμε το κύμα κυρίως στην Αττική. Το αλκοόλ φέρνει χαλάρωση και τους ανθρώπους πιο κοντά, κι αυτό είναι επικίνδυνο.

Δείτε τη συνέντευξή του στο MEGA

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ LOCKDOWN KAI LOCKDOWN ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ

  2. ρε ανθρωπε τωρα σας φταιει το αλκοολ μετα θα πατε στο χοιρινο ρε μπας και εχετε βαλθει να κανετε την χωρα μουσουλμανια που απαγορευετε το ποτο??????????? ειστε πολυ επικινδυνοι και δεν σας βλεπω καλα

  3. αντε χασου αποτυχημενε επιστημονα της δεκαρας τωρα σας φταιει το ποτο ασχετα ανθρωπακια την αιτια την εχετε μπροστα σας απελαστε τα λαθροπιθικια αμεσως αυτοι κουβαλησαν ενα σωρο αρρωστιες αλλα τα ριχνετε στον ελληνικο λαο εσυ βαλε μασκα και εκει που ξερεις . φαινεται ολοι σας παιρνετε μιζα απο τις μασκες γιατι επιστημονες δεν ειστε φασιστες ειστε

    1. Γι αυτους δουλευουν,ακριβως!Στο πρωτο…κυμα τους “φυτεψαν” παντου οπου μπορουσαν με μας καραντινιασμενους κ χε..μενους κ τωρα στο δευτερο κ πιο μεγαλοπρεπες…κυμα τους αφηνουν ησυχους να δικτυωθουν με την απιστευτη,ξεδιαντροπη δηλωση του Συψα δημοσιως οτι”οι μεταναστες δεν κινδυνευουν απο τον ιο γιατι οι περισσοτεροι ειναι μικρα παιδια κ νεοι”!!! ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, Α Π Ο Ρ Ω.

Comments are closed.