Σας έλειψαν; Σκέψεις για νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας και τοπικά lockdown καλοκαιριάτικα! – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
nixterini-aagoreusi

Όπου ισχύσουν αυτά τα μέτρα θα αφορούν φυσικά και τους εμβολιασμένους!

Εν μέσω γενικότερων ανησυχιών για την έξαρση της πανδημίας και την αύξηση των κρουσμάτων, κυβέρνηση και ειδικοί φαίνεται πως πριν καν μπούμε στο φθινόπωρο θα εφαρμόσουν μέτρα που μας γυρίζουν μήνες πίσω στο lockdown.

Το παράδειγμα της Μυκόνου που έσκασε σα «βόμβα» αποτελεί οδηγό για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης, χρησιμοποιώντας το σαν φόβητρο για όποιες περιοχές μπαίνουν στο «κόκκινο».

 Ειδικότερα, στο τραπέζι φαίνεται να επανέρχεται η απειλή της επιβολής νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας κατά μεσής του καλοκαιριού, ένα μέτρο που οι Έλληνες όχι μόνο το αποδέχθηκαν αλλά το…συνήθισαν κιόλας για πολλούς μήνες σερί.

Το μέτρο αυτό σε συνδυαμό με εκείνα της απαγόρευσης λειτουργίας της εστίασης από τα μεσάνυχτα μέχρι νωρίς το πρωί αλλά και της αναστολής κάθε εκδήλωσης αναμένονται να «ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ» τον τουρισμό σε όποια περιοχή επιβάλλονται.

Άλλα μέτρα που θα εφαρμόζονται σε περιπτώσεις τοπικών lockdown μέσα στο καλοκαίρι θα αφορούν την παύση της μουσικής καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου και τον περιορισμό όλων των συναθροίσεων άνω των 9 ατόμων.

Παράλληλα ασφυκτικές αναμένεται να γίνουν οι πιέσεις για τους ανεμβολίαστους εργαζομένους σε εστίαση και τουρισμό, με το κράτος να αυξάνει τα εβδομαδιαία διαγνωστικά τεστ.

Η ειδοποιός διαφορά ωστόσο θα έγγειται στο γεγονός ότι το κόστος των τεστ θα επιβαρύνει αποκλειστικά τους ανεμβολίαστους:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Διεστραμμενοι! Καταραμενοι! Σαταναδες! Σας θρεφει, η αρνητικοτητα και η θλιψη, που επικρατει! Ε;;;

Comments are closed.