Σαραβάκος: Το αξίζαμε, επανεκκίνηση για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή στην Ευρώπη

Κοινοποίηση:
SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ, και κατέκτησε το 19ο τρόπαιο της ιστορίας του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Σαραβάκος απέφυγε τα μεγάλα λόγια παρά την κατάκτηση του Κυπέλλου Λουξ, υποστηρίζοντας ότι η επιστροφή στην Ευρώπη αποτελεί αφετηρία καλύτερων ημερών για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σαραβάκος: 

«Νομίζω ότι η χρονιά τελειώνει πολύ όμορφα. Το αξίζαμε, ήμασταν καλύτεροι» ανέφερε αρχικά ο συντονιστής των ποδοσφαιρικών τμημάτων και μέλος του ΔΣ του ΠΑΟ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη.

Και πρόσθεσε: «Όντως είχαμε άγχος, ο ΠΑΟΚ είναι καλή και σοβαρή ομάδα με ποιότητα. Με την Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχουμε καλύτερες μέρες».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, ο Σαραβάκος απάντησε ως εξής: «Σημαίνει επανεκκίνηση».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΗΤΣΑΡΑ ΜΗΤΣΑΡΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ

  2. αν και σε σεβομαι σαν ποδοσφαιριστη κανενα κυπελλο δεν αξιζατε,,,,δεν λες τα πραγματα με το ονομα τους για να μην δυσαρεστήσεις τους φιλαθλους σας, το κυπελλο σας το δωσανε δε το πηρατε, ενω με την ομαδα που εχετε και με τον αφραγκουζο προεδρο καμια επιστροφη του παναθηναικου δεν βλεπω….

Comments are closed.