“Σαν ύστατη πράξη αξιοπρέπειας, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ” – Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου “πυροβολεί” τη Λίνα Μενδώνη

Κοινοποίηση:
111

“Δείχνετε ότι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, σε ποιο χώρο βρίσκεστε και τι ρόλο παίζει αυτήν τη στιγμή για την κοινωνία” τονίζει, μέσα σε όλα, ο Μάριος Αθανασίου.


Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου επέλεξε να ξεσπάσει για όλα όσα συμβαίνουν και έρχονται στο φως τα τελευταία 24ωρα στον χώρο του πολιτισμό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,.

Ο δημοφιλής ηθοποιός δε δίστασε, μάλιστα, να ζητήσει ευθέως και δημόσια την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε: «Κ. Μενδώνη επειδή οι άνθρωποι που εργάζονται στον Πολιτισμό – τομέα που τυγχάνει να έχετε την ευθύνη- έχουν παιδεία, έναν εσωτερικό τρόπο αντίδρασης και μια εκπαιδευμένη ανοχή, δεν αντέδρασαν που δεν βγάλατε κανένα σχέδιο στήριξης, ούτε όταν είπατε ότι εξαντλήθηκε η υπομονή σας (!), ούτε όταν είπατε ότι δεν μπορούν να πάρουν βοήθεια γιατί βγάζουν μαύρα χρήματα, ούτε όταν ανοίξατε χωρίς σχέδιο το καλοκαίρι, ούτε όταν “μαύρισαν λίγο ” οι Μυκήνες, ούτε όταν τσιμεντώθηκε η Ακρόπολη».

«Μετά την αναφορά σας όμως στο “τοξικό κλίμα ” και τις “αντοχές του ανθρώπου ” (μιλώντας για τον Διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, επιλογή του πρωθυπουργού) δείχνετε ότι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, σε ποιο χώρο βρίσκεστε και τι ρόλο παίζει αυτήν τη στιγμή για την κοινωνία» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης. «Σαν ύστατη πράξη αξιοπρέπειας ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Αν θυμαμαι καλά αυτός δεν είναι που ανέβαζε βίντεο με το “μένουμε σπίτι” τώρα τι άλλαξε όταν καίγονταν το σπίτι του γείτονα τότε τον γράφαμε ε; τώρα τι μήπως η φωτιά ήρθε και στο δικό σου σπίτι;

  2. ξαναπεστο. δωσε εμφαση στο βλεμμα σου .να φαινεται στο κοινο οτι το εννοεις

  3. Από ποιους ζητάς αξιοπρέπεια φίλε μου.Αυτοί είναι εκεί μόνο και μόνο να πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού.

  4. Μεγάλη παιδεία έχετε οι άνθρωποι τού πολιτισμού, τόσο μεγάλη πού κάθεστε να σας πηδήξουν γιά να πάρετε ένα ρόλο.
    Όλοι τα γνωρίζατε αυτά πού γίνονται στό συνάφι σας αλλά δέν βγάζατε μιλιά,το κατάλαβες κύριε Μάριε;είστε όλοι συνένοχοι.

  5. Η Μενδώνη ηταν με το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη τώρα με τον Κούλη…Λαμόγιο και σαύρα που επιβιώνει παντού….

  6. Στην Ελλάδα ζεις Μάριε εδώ δεν παραιτείται κανείς αντιθέτως παίρνουν αυξήσεις και αξιώματα

  7. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

    Οι χοντρόπετσες γουρουνολεσbίες του συστήματος δεν παραιτούνται.
    Όλο το πωλητικό σύστημα της Ελλάδος πρέπει να ξεκληριστεί κατά τα πρότυπα της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και μέχρι τρίτου βαθμού συγγένειας.
    Αλήτες προδότες κρατικοδίαιτοι ρουφιάνοι, γερμανοτουρκοδοσίλογοι.

  8. ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ

Comments are closed.