Σαν τα «ΣΚΥΛΙΑ»!!! Πρόταση ΣΟΚ για τους ανεμβολίαστους, μέχρι που θα το τραβήξουν;;; [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Ο μόνιμος «γιατρός» του MSNBC, Vin Gupta, ζήτησε από τα νοσοκομεία να αρνηθούν την ιατρική βοήθεια και περίθαλψη σε οποιονδήποτε παραμένει ανεμβολίαστος κατά του COVID, σε μία πρωτοφανή τοποθέτηση στα παγκόσμια χρονικά!!!

Ο Gupta υποστήριξε ότι η παροχή φροντίδας σε όποιον έχει επιλέξει να μην εμβολιαστεί θα δημιουργούσε «αρνητικά κίνητρα» και θα έστελνε μήνυμα ότι «είναι εντάξει να απορρίψετε τα εμβόλια».

Ο Γκούπτα είπε ότι κάθε ανεμβολίαστο άτομο που χρειάζεται ιατρική φροντίδα θα πρέπει να είναι τελευταίο στην σειρά, ακόμα και αν την χρειάζεται.

«Πώς κατατάσσουμε—να διατάξουμε αυτή την προτεραιότητα; Το κάνουμε για όργανα, νεφρά, συκώτια, πνεύμονες. Λέμε ‘Κάπνιζες; Ήπιες πρόσφατα;’. Αν το έκανες, είσαι χαμηλότερα στην λίστα ακόμα κι αν το χρειάζεσαι. Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αυτό το μοντέλο», δήλωσε ο Gupta.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αυτοι τωρα που τα λενε αυτα η ειναι πληρωμενοι η ειναι αρρωστοι στο μυαλο .

  2. Μια τετοια αποφαση απαλασει τους ανεμβολιαστους απο το ποσον της ιατρικης τους ασφαλειας.
    Τα λεφτα να τα περνουν οι γιατροι απ τους εμβολιασμενους και οχι απο τους ανεμβολιαστους
    αφου δεν τους προσφερουν ιατρικη βοηθεια .
    Ετσι και αλλοιως οι ανεμβολιαστοι θα πεθανουν επειδη δεν τους προσφερεται ιατρικη βοηθεια
    και οι εμβολισμενη απο την ιατρικη βοηθεια του θανατοκτονου εμβολιου που ειναι βιολογικο οπλο.
    Να μας λειπει τετοια βοηθεια καλιτερα να πεθανουμε ελευθεροι και με τα λεφτα μας
    παρα εμβολιασμενοι πληρωνοντας επι πλεον για να μας σκοτωσουν
    ΄Ποιος ειναι τοσο τρελος να πληρωνους δολοφονους γιατρους

  3. Αυτος ειναι γιατρος? Δεν του εχει αφαιρεθη ακομη αυτη του η ιδιοτητα ? Επισης οσοι συμφωνουν με τα λεγομενα του και τα βρισκουν λογικα τους προτεινω να επισκεφτουν κανενα κτηνιατρο γιατι σκεφτονται ως κτηνη και οχι ως ανθρωποι.

  4. Τους αιχμάλωτους τούς φρόντιζαν ιατρικά για να τους ξαναστείλουν στον πόλεμο. Αν δεν το έκαναν ο πόλεμος αναγκαστικά θα σταματούσε. Να μας ελεήσει ο Κύριος και να ψοφάνε αυτοί σαν τις μύγες!

  5. ακόμα και εν καιρώ πολέμου, οι αιχμάλωτοι τυγχάνουν ιατρικής φροντίδας….
    …πιο χαμηλά δεν έχει…για τον πολιτισμό, την “δημοκρατία” την “ελευθερία” απόψεων, αυτά τα χρόνια 2008…2021 2022, 2023…., θα μείνουν στην ιστορίας ως έτη ντροπής, σκοταδισμού και συμμοριών που υπηρετούν νονούς και την εφιαλτικά διεφθαρμένη τους υπόσταση.
    Οι δε πολίτες ανά χώρα, οι χειρότεροι: ντροπή, δειλία, δουλοπρέπεια -ξεφτιλισμένη γενιά.

  6. Ο «ανθρωπος» σαν ζωον αυτης της φυσεως εχει τελειωσει. Με ποιο δικαιωμα ενας αποτυχημενος καλικαντζαρος θα αρνηθη σε φορολογουμενο δεκαετιων την ιατρικη περιθαλψη;;; Εμεις φταιμε που τους αφηνουμε και ζουν.

    1. απλα ειναι τα πραγματα , ο ανεμβολιαστος θα σταματησει να ειναι φορολογουμενος καποια στιγμη , θα γινει κλεφτης , θα σκοτωσει αν χρειαστει αλλα δεν θα υποκυψει και πιστεψε με ειναι πολλοι , οσοι εμβολιασμενοι προσελθουν γιατι εξαπατηθηκαν ειναι καλοδεχουμενοι στο ολο εργο

Comments are closed.