Σαν σήμερα: Αποθεώνεται ο Κοσκωτάς από 3.000 οπαδούς του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
koskotas

Ήταν 22 Οκτωβρίου του 1988 όταν ο τότε πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοσκωτάς γνώρισε μια πρωτοφανή αποθέωση από 3.000 οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του Ρέντη προκειμένου να εκδηλώσουν την στήριξή τους στον ισχυρό άντρα της ομάδας του, το όνομα του οποίου μόλις είχε ακουστεί στο γνωστό πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο που είχε να κάνει με αυτόν.

Όπως τονίζεται στον Τύπο της εποχής, στην εν λόγω συγκέντρωση ο κόσμος του Ολυμπιακού έβριζε τα «Νέα», την «Ελευθεροτυπία», το «Έθνος» και τον «Ελεύθερο Τύπο» που σύμφωνα με τους ίδιους είχαν ανοίξει πόλεμο στον Κοσκωτά.

koskotas2 koskotas3 koskotas4 koskotas6

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την περίοδο, ο Κοσκωτάς είχε ανοίξει την εφημερίδα «24 Ώρες», που στήριζαν σκληρά το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και ταυτόχρονα είχε αγοράσει «Καθημερινή» και την «Βραδυνή», παραδοσιακές εφημερίδες από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο ερασιτέχνης, δεν έχουν καμία ανάμειξη στο όλο θέμα. Όποιος είναι καθαρός, δεν φοβάται τίποτα. Ούτε οι Γουκανδρήδες, ούτε οι Κοσκωτάδες είναι ο Ολυμπιακός, αυτοί είναι περαστικοί. Ολυμπιακός είστε εσείς. Ο λαός του Ολυμπιακού είναι η ουσιαστική δύναμή του», είχε πει ο Κοσκωτάς στους συγκεντρωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι μάλιστα τον είχαν σηκώσει στους ώμους τους αποθεώνοντάς τον.

sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: