Σαν άλλος μάντης ο Σύψας συνεχίζει να πυροβολεί με “σφαίρες” τρόμου: «Έρχεται απότομη έκρηξη κρουσμάτων»

Κοινοποίηση:
συψας

Για έκρηξη των κρουσμάτων του κορωνοϊού τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ειδικά στην Αττική, έκανε λόγο ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας.
Παράλληλα, ο κ. Σύψας, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, είπε πως το πρόβλημα είναι ότι μια τέτοια έκρηξη δεν θα γίνει σταδιακά αλλά απότομα.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων και γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση, εφόσον υπάρχουν φόβοι για έξαρση κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες, ο κ. Σύψας σημείωσε πως σε κάθε περίπτωση παίρνεται ένα ρίσκο και πως ζούμε σε εποχές μεγάλης αστάθειας, όπου τα δεδομένα αλλάζουν ανά ημέρα και τόνισε πως η Επιτροπή των Ειδικών συνεδριάζει κάθε Παρασκευή για να πάρει τις αποφάσεις της.

Σε ό,τι αφορά στην επαναλειτουργία καθημερινών δραστηριοτήτων, ο καθηγητής ανέφερε πως προτεραιότητα έχουν τα σχολεία, σειρά θα πάρει το λιανεμπόριο και τελευταία θα ανοίξει η εστίαση. Σε αυτό το σημείο τόνισε πως εξακολουθεί να υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στην Επιτροπή και την κυβέρνηση, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται κατά καιρούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ, ΓΙΑΤΊ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΜΠΑΤΖΟΕΙΔΗ Κ. ΓΕΜΊΖΕΤΕ ΌΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ; ΣΙΧΤΙΡ ΚΆΘΑΡΜΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΔΙΠΟΔΑ ΈΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΟΛΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ.

  2. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ….ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΜΑΝΤΗ ΘΎΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ ΤΟ ……

  3. Απ’ ότι κυκλοφορεί στην πιάτσα θυμάτων και μη αυτού του σκουπιδιού και των ομοίων του,πολλοί είναι αυτοί που ζουν, για να δουν όλα αυτά τα απόβλητα,κρεμασμένα σε τσιγκέλια από τα δικά τους κ@λ@ντερα..

    Για φανταστείτε εικόνα ε;Ολίγον αποτρόπαια;;;Η μήπως ολίγον αναγκαία;;;Ποιός να ξέρει…Καιρός φέρνει τα λάχανα…καιρός τα παραπούλια…

  4. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΣ
    ΒΑΘΟΣ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΙΟΛΟΓΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ.

  5. Να δεις όταν θα γίνει η δική μας έκρηξη πόσο απότομη θα είναι.

  6. Εδώ και καιρό οι συνωμοσιολόγοι λένε ότι για το Φεβρουάριο είναι προγραμματισμένο το «τρίτο κύμα». Ένας Καναδός έχει αποκαλύψει το χρονοδιάγραμμα εδώ και καιρό (ήταν μέλος μυστικής επιτροπής που τους είχε γνωστοποιηθεί).

  7. Ο κόσμος φοβάται με αυτά που ακούει. Ακούς δεξιά αριστερά… Αααα ο τάδε έχει κορονοιο και δεν είπε τίποτα. Φοβάσαι να φυσας την μύτη σου. Θα έρθουν οι αλλεργίες και θα δείχνει ο ένας τον άλλον. Και δεν πιστεύει κανένας κανέναν. Θα κάνω βουτιά στην θάλασσα θα κάτσω να πάγωσω να αρρωστήσω πνευμονία κτλ και πάλι δεν θα σε πιστευουν ότι κρυωσες. Έλεος

  8. ΕΡΧΕΤΕ Η ΕΚΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΕΛΑΔΟΜΟΥΣΧΑΡΟ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΦΤΗΣ ( ΣΚΑΤΑ ) ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ , ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΟΥΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΡΙΞΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΖΩΝΤΟΥΒΛΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

  9. Ποιος τα λεει αυτα? Αυτος που έλεγε ΟΧΙ μασκες κανουν κακο και τωρα ΒΑΛΤΕ μασκες προστατευουν?!ΑΥΤΟΣ?? χαχαχα! Δεν πιστευω τιποτα. Καταντησατε σαν το γνωστο παραμυθι…

  10. και η μαλακια σου εχει τετοια εκρηξη σαν το κρακατοα στην ιαβα αντε βλημα ξερολα

  11. Ο/Η μια του ψεύτη, δυο του ψεύτη, τρεις και την κακή του ώρα ... λέει:

    Μόνο που δεν έχει μαντέψει “ο μάντης” την έκρηξη του κόσμου εναντίον του ιδίου και όλων των λοιπών τρομοκρατών του είδους του … Να δω πού θα τρέξουν να κρυφτούν όλοι αυτοί, για να γλυτώσουν από την μανία αυτών που οι ίδιοι κατέστρεψαν …

Comments are closed.