Σαντορίνη – Τον σκότωσε ο Αλβανός για 200 ευρώ – Άθικτο το χρηματοκιβώτιο με τα 300.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
santorini_egklima

Εναν ολόκληρο θησαυρό έκρυβε στο χρηματοκιβώτιο, στη ρεσεψιόν, δίπλα από το σημείο που βρέθηκε δολοφονημένος, ο 69χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στη Σαντορίνη.

Περισσότερα από 300.000 ευρώ, χρυσές λίρες και δολάρια βρέθηκαν μέσα, όμως το γεγονός ότι δεν ανιχνεύθηκαν τα αποτυπώματα του 20χρονου Αλβανού οδηγεί τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Σαντορίνης που χειρίζονται την υπόθεση στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος δεν επιχείρησε να ληστέψει τον ξενοδόχο που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τον «έλουσε» με βότκα και του έβαλε φωτιά να τον κάψει.

Ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός γιατί ο 69χρονος δεν έδινε τα χρήματα που χρωστούσε απο πέρυσι στον νεαρό Αλβανό. Δηλαδή τα 200 ευρώ, υπόλοιπο απο τα 900 ευρώ που του έδινε συνολικά για τις διάφορες εργασίες που του έκανε ο νεαρός καθώς ο 69χρονος του είχε αναθέσει απο οικοδομικές δουλειές, μέχρι να εκτελεί χρέη αχθοφόρου.

Οι πληροφορίες λένε οτι ο Αλβανός εργαζόταν παράνομα στην Ελλάδα, καθώς από το 2017 που επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα απο την Κακαβιά, είχε απελαθεί τρεις φορές.

Τον Μάρτιο κατάφερε και πάλι να τρυπώσει και να παει στη Σαντορίνη να εργαστεί για να στέλνει τα χρήματα στη μητέρα και τις τρεις αδερφές του καθώς ήταν ορφανός και είχε επιχειρήσει και αλλες τρείς φορες να πάρει τα χρήματα που του χρωστούσε το 69χρονος ξενοδόχος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ..μαλλον δεν του έδινε τον συνδιασμο του χρηματοκιβοτιου για αυτό τον έφαγε ας πρόσεχε, χάθηκε να είχε Ελληνα

  2. Το ότι μπορεί να Χαν αλλού είδους…σχεση το χει σκεφτεί κανείς??ο νοών νοειτω..

  3. Μαλιστα του χρωστουσε……ναι τον πιστευω , ειναι γνωστο αλλωστε οτι οι αλβανοι ειναι τερατα ειλικρινιας …τερατα γενικως ….Εδω και 30 χρονια τρωμε στη μαπα τα μεγαλυτερα καθαρματα του πλανητη , δεν εχει αλλαξει τιποτα ειναι πρωτοι στην εγκληματικοτητα …και ακομα υπαρχουν τυποι που τους προσλαμβανουν …ΕΕΕ ηθελεστα και παθεστα !!!!

  4. ειχεωτοσα λεφτα στο χρηματοκιβωτιο.κ δεν εδινε 200€ που τα χρωσταγε.το συμπερασμα ειναι το εξης.εχεις λεφτα κ δεν πληρωνεις ενω δεν ειναι δικα σου;θα τα παρεις μαζι σου στο ταφο.χρωστας δεδουλευμενα κ δεν τα δινεις;θα τα παρεις μαζι σου στο ταφο.κ τελεικα τα πηρε μαζι του στο ταφο.η θεια δικη η λογικη η δικαιοσυνη της ζωης εκανε το θαυμα της.οποιος καταλαβε καταλαβε.

    1. Το Αλβανό τώρα μπορεί να λέει ότι θέλει, παντός τα πάνε καλά με τις φωτιές, αυτά για όσους προσλαμβάνουν αλλοδαπούς και οποίος κατάλαβε κατάλαβε.

Comments are closed.