Σαμπρίνα κατά Γεωργούλη του ΣΥΡΙΖΑ: «Είχαμε μια υποψία πως είσαι «σαΐνι» αλλά τώρα μας επιβεβαίωσες… Όχι δεν είναι δυσλεκτικός. Οι δυσλεκτικοί είναι έξυπνοι»

Κοινοποίηση:
498c14f1a149e52705d52e204b1913d8_XL

«Γελοίο να προσπαθείς να προκαλέσεις «συμπάθεια» με τη δυσλεξία». «Χείμαρρος» έγινε η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα Τσερκάνου κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιού, Αλέξη Γεωργούλη…

Αφορμή στάθηκε η δήλωση του ευρωβουλευτή σε συνέντευξή του στο Open, στην οποία εξηγεί πως υπέστη χλευασμό και bullying στα σχολικά χρόνια λόγω δυσλεξίας.

Η Σαμπρίνα, παραθέτοντας σε ανάρτησή της στο Facebook τη σχετική δήλωση, ειρωνευόμενη τον Αλέξη Γεωργούλη, σχολίασε ως εξής:

«Είχαμε μια υποψία πως είσαι « σαΐνι» αλλά τώρα μας επιβεβαίωσες

Ποσό γελοίο να προσπαθείς να προκαλέσεις «συμπάθεια» λέγοντας πως ευθύνεται η δυσλεξία…

Η δυσλεξία καταρχάς δημιουργεί πρόβλημα στον γραπτό λόγο, όχι προφορικά… αλήθεια ως ηθοποιός δεν είχε δυσλεξία;

Στο θέατρο φαίνεται μάθαινε καλά από πριν τους ρόλους για να μην κάνει σαρδάμ. Όχι δεν είναι δυσλεκτικός. Οι δυσλεκτικοί είναι έξυπνοι»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. “ΓΥΡΙΣΕ Ο ΠΕΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΕΦΑΛΑ”-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ
    “Ω ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ ΤΙ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ” -ΠΟΙΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

  2. ενώ εσύ βρε σαμπρινα μεγάλο ταλέντο φωνάρα άπω τις λίγες πανέξυπνη και τετραπέρατη μια ζωή γυμνά κούναγες την πραμάτεια σου και τώρα που δεν σε ξέρουν / θυμούνται λες δεν βγαίνω να πω μια μπούρδα ακόμα από τις τόσες που έχω πει και έχω κάνει μπας και ξανά βγω από την αφάνεια άντε νούμερο από δω που αν δεν ήσουν στην Ελλάδα του ότι δηλώσεις είσαι θα ήσουν αυτό που είσαι ένα τίποτα και όλα αυτά από έναν δυσλεκτικό άντε τράβα τώρα πάλι στην αφάνεια σου νουμεραδα.

Comments are closed.