ΠΟΛΩΝΟΙ ΜΕ DRONES ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ “ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ”

Κοινοποίηση:
ΧΕΙΡΟΠΕΔΑ

Δύο Πολωνοί, ηλικίας 20 και 24 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας με την κατηγορία της «παραβίασης την μέτρων ασφαλείας ασφαλών χώρων την οχυρών».

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18:20 της Πρωτοχρονιάς, όταν εντοπίστηκαν να έχουν εισέλθει εντός της περιμέτρου στρατιωτικής εγκατάστασης του νησιού και να καταγράφουν τον περιβάλλοντα χώρο.

Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα drone, φωτογραφική μηχανή και δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία και κατασχέθηκαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Δεν χρειαζόταν. Τα σηκώνει μόνος του τα σχέδια στο Facebook ο Χαρδαλιάς με τις ευλογίες των στρατιωτικών δοσίλογων και λοιπών.
    Μεγαλύτερη κωμωδία από τη χώρα αυτή δεν υπάρχει στον πλανήτη γη.

  2. ΣΤΙΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ 14 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Η BADURASHVILI MAIA ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΓΔΗ ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΩΝ 62 ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΗΔΕΨΑΝΕ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΙΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ . ΑΝ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΖ ΤΟΤΕ Ο ΤΣΑΓΔΗ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΤΩΝ 62 ΘΑ ΖΟΥΣΕ . ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .

  3. Και τι θα καταγράψουν; Τα σαράβαλα τις μέκο; Ή το κψμί που αράζουν τα καραβάνια και κουβεντιάζουν για τα επιδόματα;

    1. σάπα ρε καραΕλληναρά που τα ξέρεις όλα…..
      Γι αυτό η πατρίδα πάει από το κακό στο χειρότερο. άνθρωποι σαν εσένα που η γνώμη τους υπερτερεί της γνώσης και σχολιάζουν τα πάντα
      Ξερόλα

  4. Αυτη ειναι η Ελλαδα ερχεται ο καθενας που του εχουν δωσει αδεια χωρις να τον ελεγξουν και κανει οτι θελει

  5. Δεν τα λες καλα , η Ουγγαρια δεν δεχεται λαθρο , γιατι εχει ηγετη που δεν τους θελει και κοιταζει το καλο της χωρας του! Ο ιδιος ο Ορμπαν εχει πει στα πιονια της ΕΕ , οτι η Ουγγαρια ειναι για τους Ουγγρους!! Εδω που εχουμε ανδρεικελα πολιτικαντηδες εχουμε πλημμυρησει απο λαθροισλαμιστες , που τους διασκεδαζουν με μουσικες στο Συνταγμα!! Αυτη ειναι η διαφορα της Μπανανιας με την Ουγγαρια!

    1. Και σε λίγο καιρό θα διασκεδάζουν στο σύνταγμα με κομμένα κεφαλια στα χέρια τους ,αλλα οι Έλληνες ακομα σε αφασία είναι δεν καταλαβαίνουν τιποτα ανόητοι.

  6. Μα το εχω πει πολλες φορες πως οι ομοεθνεις της Μαρεβας τα μογγολακια δεν μας χονευουν καθολου , οτι ειναι οι τουρκοι το ιδιο ειναι και αυτοι. και σιγουρα ειναι βαλτοι απο τους τουρκους, να δουμε ποσο καιρο θα μεινουν στην στενη, πρωτου τους ελευθερωσει η ομοεθνη τους Μαρεβα μαζι με τον ελεγχομενο κουλη. Κατασκοπια ισον θανατος .

  7. και να η απαντηση γιατι η ουγγαρια και η πολωνια δεν εχουν ουτε ενα λαθροεισβολεα μεσα στην χωρα τους…. η ιερη μεταναστευση των μουσουλμανων γινεται για να εξισλαμιστει η δυση με οργανωτη την τουρκια και χρηματοδοτες το σκαταρ και τους σκατοσαουδες απο πισω….
    η ουγγαρια αλλα και η πολωνια εχουν τις καλυτερες σχεσεις με την τουρκια εξου και οι λαθροεισβολεις εχουν εντολη να μην μπουν σε αυτες τις χωρες…. ειδαλλως ουτε φραχτες θα τους σταματουσαν οπως ξερουμε εμπειρικα ουτε οι ανυπαρκτοι στατιωτικοι τους….
    ο ορμπαν που εκθειαζουν καποιοι ακομη και στην Ελλαδα προσφατα συναντηθηκε πολυ φιλικα με τον ερντογαν σε κλιμα συνεργασιας περισυ…
    η εισβολη σε αυτες τις χωρες δεν ελαβε μερος διοτι ειναι φιλα προσκειμενες στην τουρκια που την διοργανωνει….

  8. Σιγα μωρε αφηστε τα παιδια , η Μαρεβα τα εβαλε κ ξεχασε να το πει στον γαμημενο . Φλωρε δωσε τα σχεδια της στρατιωτικης εγκαταστασης στα παιδια κ δυο ελληνικα διαβατηρια δωρο …… ξερεις εσυ ……

Comments are closed.