Σίντνεϊ Σουίνι: Η νέα φωτογραφία με μαγιό στο Instagram και το μήνυμα «συγγνώμη που έχω ωραία στήθη»

Κοινοποίηση:
SANTA MONICA, CALIFORNIA - FEBRUARY 18: Sydney Sweeney attends the 2024 People's Choice Awards at Barker Hangar on February 18, 2024 in Santa Monica, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Το φωτογραφικό της άλμπουμ από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μεξικό δημοσίευσε στο Instagram η ηθοποιός Σίντνεϊ Σουίνι το βράδυ της Κυριακής.

Από τα καρέ της ηθοποιού η εικόνα που έκανε την περισσότερη εντύπωση ήταν αυτή με την ίδια να φοράει μια μπλούζα στην οποία αναγραφόταν η φράση «συγγνώμη που έχω ωραία στήθη».

Σύμφωνα με την Daily Mail η φωτογραφία αυτή δεν αποκλείεται να είναι άλλη μια απάντηση της ηθοποιού στην παραγωγό του Χόλιγουντ Κάρολ Μπάουμ, η οποία είπε για την ίδια ότι «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει».

Η Μπάουμ είπε ότι έφτασε στη διαπίστωση αυτή αφού παρακολούθησε την τελευταία ταινία της Σουίνι, «Anyone But You», σε ένα αεροπλάνο. «Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν γι’ αυτήν», εξήγησε.


«Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ’ αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού του «Euphoria» σε δήλωσή του στο Page Six. «Αν αυτό είναι που έμαθε στις δεκαετίες της στη βιομηχανία και θεωρεί ότι είναι σωστό να διδάξει στους μαθητές της, αυτό είναι ντροπή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Leave a Response