Σήμερα η απολογία στον ανακριτή Κορίνθου του πατέρα που βίαζε την ανήλικη κόρη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
AL-1024x683

Απολογείται σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου και ώρα 11 το πρωί στον ανακριτή Κορίνθου, ο 45χρονος που φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη του στο χωριό Άσσος του Δήμου Βέλου – Βόχας.

Το δράμα που ζούσε η κοπέλα έγινε γνωστό όταν η ίδια το κατήγγειλε, μαζί με την μητέρα της, στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου όπου περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα βίωνε από τα δώδεκα χρόνια της.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι που ζούσε η οικογένεια για να διερευνήσουν την υπόθεση και εκεί συνέλαβαν τον 45χρονο πατέρα, ο οποίος σήμερα, Παρασκευή, το απόγευμα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Κορίνθου.

Η 17χρονη θα εξεταστεί από Ιατροδικαστή και στη συνέχεια από παιδοψυχολόγο και παιδοψυχίατρο.

Photo: SzisidiS

korinthostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Προς ενημερωση,ο πατερας αυτος που βιαζε το κοριτσι ειναι αλβανος.αλλα τα βοθροκαναλα φυσικα καμια αναφορα.αν με θεωρουν τα καναλια ρατσιστη που αναφερω οτι ειναι αλβανος,τοτε ειναι κι εκεινοι ρατσιστες,που ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ.ειναι ρατσιστες ως προς τους ελληνες.και θα αναρωτηθει καποιος:και τι σημασια εχει να λεμε αν ειναι αλβανος ή πακιστανος ή κογκολεζος;;;;απαντω:εχει και παραεχει οπως οταν ο βιαστης η ο εγκληματιας ειναι ελληνας,τοτε τα καναλια λενε,ελληνας.εκει λοιπον γιατι το προσδιοριζουν ενω στους αλλοδαπους οχι;;;;;;γιατι ειναι οι πραγματικοι ρατσιστες.

Comments are closed.