Σήκω γέρο του Μωριά και … τους! Δείτε τι γίνεται μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
boyrkes

Μια εικόνα σοκ δημοσίευσε χρήστης του twitter.

Δείτε την φωτογραφία και τα όσα γράφει:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΊΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. ΕΊΤΕ ΣΕ ΘΈΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΊΤΕ ΣΕ ΘΈΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΌΤΗΤΑΣ ΕΊΤΕ ΣΕ ΘΈΜΑΤΑ ΗΘΩΝ ΕΊΤΕ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΠΡΟΤΙΜΉΣΕΩΝ. ΟΙ ΜΌΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΕΛΕΎΘΕΡΑ ΝΑ ΛΙΔΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΌΣΟΙ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ. ΕΝΤΆΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΜΕ.

  2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟ ΧΡΥΣΟΣΚΑΤΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ !!!! ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ!!!!!!

  3. Ποιά είναι η διαφορά του “μετριοπαθή” μουσουλμάνου απο το ακραίο μουσουλμάνο???Απάντηση:ο “μετριοπαθής” μουσουλμάνος σε κρατάει κάτω για να σου κόψει το κεφάλι ο ακραίος μουσουλμάνος.Λοιπόν αυτά τα μπουμπούκια έχουμε μαζέψει εδώ και τους ταίζουμε και τους ποτίζουμε και τους δίνουμε και ενα κάρο επιδόματα.Όλους αυτούς που αν τους δοθεί η ευκαιρία κάποια μέρα θα μας παίρνουν τα κεφάλια γιατί είμαστε “άπιστοι”!!!

Comments are closed.