Σέρρες: Καβγάς μεταναστών σε δομή, ενώ πετροβόλησαν και ασθενοφόρο

Κοινοποίηση:
metanastes

Εκτεταμένος καβγάς μεταξύ μεταναστών σε δομή των Σερρών οδήγησε σε τραυματισμούς, ενώ στόχος επίθεσης έγινε και το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το infonews24.gr, συμπλοκή στη δομή μεταναστών στην πόλη των Σερρών σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Η συμπλοκή που σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ ήταν έντονη και χρειάστηκε να σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο- όμως- δέχθηκε επίσης επίθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες του Infonews24 αναφέρουν πως πέταξαν πέτρες στο ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια του οχήματος. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, τρία άτομα από τη δομή, ενώ εξετάσθηκε και ο οδηγός του ΕΚΑΒ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καθε πολη δηλαδης με lux δομες για λαθροπιθηκους! Κατακαημενε νεοελληνα ξυπνα επιτελους! Δε λεω ειναι πολλα τα…λεφτα !

  2. Βλέπω aircondition & ηλιακούς θερμοσίφωνες.
    Big bussiness οι Λαθραίοι.
    Απέλαση Τώρα.
    Τι δεν καταλαβαίνει ο Καιρίδης?
    Το ότι ξεσπιτώνουν τους Έλληνες, την στιγμή που οι Φορολογούμενοι ανακεφαλαίωσαν τις Τράπεζες τόσες φορές, είναι αισχρό.
    Οι Λαθραίοι όμως περνάνε μιά χαρά, όλα πληρωμένα από τους ηλίθιους Έλληνες.
    Ο Μητσοτάκης σαν καλό παιδί των Ευρωπαίων, θα συνεχίσει να “φυλάει” τα Σύνορα της Ουκρανίας από τους Ρώσους.
    Τι πειράζει που η Ελλάδα είναι “μπήτε κι αλέστε” από Λαθραίους Μουσουλμάνους, αφού οι συμπατριώτες τους βλέπουν πόσο όμορφα περνάνε στο Ελλαδιστάν, υπό την υψηλή προστασία του Επιτελικού Μητσοτάκη.

  3. Απελάσεις όλων των αλλοδαπών χωρίς διακρίσεις!

Comments are closed.