Σέρρες: Απίστευτη ανατροπή με τον «βιασμό» της 20χρονης! «Ήθελα να εκδικηθώ τον πρώην άντρα μου για τον χωρισμό μας!»

Κοινοποίηση:
viasmos-1-696x391-1

Με το κεφάλι καλυμμένο με κουκούλα η 20χρονη βγαίνει από το Δικαστικό Μέγαρο Σερρών μαζί με το δικηγόρο της, όπου κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας.


Οι δύο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις δηλώσεις της κοπέλας ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών όπου αποκάλυψε ότι το έκανε για να εκδικηθεί το χωρισμό της, από τον άντρα με τον οποίο έχει παιδί, σημειώνει το epiloges.tv.

Η κοπέλα πήρε πίσω τις κατηγορίες περί απόπειρας βιασμού ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με άλλους δύο νεαρούς στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με το δικηγόρο των δύο νεαρών.
Με βάση τα όσα δήλωσε στην ανακρίτρια η 20χρονη κοπέλα, ήθελε με τον τρόπο αυτό να εκδικηθεί τον 24χρονο επειδή χώρισαν. Μάλιστα εκτός του ό,τι διατηρούσαν σχέση, έχουν μαζί και ένα παιδί. Η ιστορία που είπε στους αστυνομικούς ήταν κατασκευασμένη όπως και η μήνυση που κατέθεσε σε βάρος των δύο παιδιών, που είναι μεταξύ τους αδέλφια.

Ο 24χρονος και ο 20χρονος, φερόμενοι ως δράστες, τελικά επέστρεψαν στο σπίτι τους και είναι χαρακτηριστικό ότι μόνοι τους περίμεναν την αστυνομία στον δρόμο, χωρίς να αντιδράσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Και καπως ετσι βγαινουν ολες και λενε metoo.προστυχες και ανηθικες.συνηθως πισω απο τετοιες,κρυβονται μαναδες που αυτες δασκαλευουν και ορμηνευουν τις μελλουσες συζυγους και μαναδες.π@@τ@ν@ς στο σωμα,μα κυριως στην ψυχη.

  2. …Θα έπρεπε να πληρώσει όλα τα έξοδα αυτής της υπόθεσης; Πόσοι Αστυνομικοί ασχολήθηκαν, πόσες ώρες κλπ κλπ και να βγει ένα κοστολόγιο για να βάλουν πολλοί μυαλό που απασχολούν τα Σώματα Ασφαλείας χωρίς λόγο.

    1. Τιποτα δεν θ την κανουν ανήκει σε ιδιαιτερη ομαδα ανθρωπων βρομα δλδ τ συνηθιζει αυτα η φυλη της. Κ μετα τρεχουν ολοι μαζι στα δικαστηρια κ απειλουν τους παντες

  3. Πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν ξέρω τι είναι το χειρότερο. Ένας βίαιος βιασμός ή κάποιος που θα κατηγορηθεί ψευδώς για βιασμό

  4. Πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Με ποινή ίση με το να βιάσει κάποιος. Πρέπει να διασφαλιστεί πως μόνο αυτές που έχουν βιαστεί πραγματικά να το καταγγέλουν και όχι για να κονομάνε ή να εκδικούνται.

  5. Δηλαδή αυτή ήταν στο αμάξι με δύο νεαρούς και κατήγγειλε δύο άλλους, αυτόν με τον οποίο έκανε το παιδί γιατί την χώρισε και τον αδερφό του; Ο πατέρας του παιδιού γιατί την χώρισε; Την έπιασε με άλλον;

  6. Αυτή η ΞΕΦΤΙΛΩ δεν θα τιμωρηθεί;;;;; Όλα οκ;;;; Περιμένω να μάθω.

  7. αυτή όμως πρέπει να πάει φυλακή για ψευδή καταμήνυση, να πληρώσει αποζημίωση και κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει πολιτικά δικαιώματα πλέον….

  8. και καπως ετσι καταστρεφεται μια κοινωνια. αντε τραβα να κανεις σχεση (για οικογενεια ουτε λογος). γυναικες στα τρια μετρα αποσταση.

Comments are closed.