«Σάπισαν στο ξύλο» την Πισπιρίγκου για να ομολογήσει – Τι ισχυρίζεται ο Κούγιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
πισπιριγκου

«Αστυνομικοί σάπισαν στο ξύλο τη Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να ομολογήσει», δήλωσε σε ραδιόφωνο της Πάτρας ο ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης , Αλέξης Κούγιας.

Ο κ.Κούγιας είπε χαρακτηριστικά «όταν σου λέω έφαγε ξύλο, έφαγε πολύ ξύλο. Αλλά δεν ομολόγησε. Άλλο αν εκείνες τις ημέρες η μάνα και η αδελφή της δεν έκαναν κάτι γι αυτό, μέσα στον πανικό που υπήρξε. Ισχύει ότι σας λέω. Εφαγε πολύ ξύλο στην Αστυνομία η κατηγορουμένη»!

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας τα ‘βαλε με τον Γρηγόρη Λέων και τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα, ενώ χαρακτήρισε «σενάριο» την δικογραφία που συνέταξε η Αστυνομία στην Αθήνα. Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας «παίρνω μία δικογραφία, την διαβάζω και βλέπω, και κρίνω τα στοιχεία. Εχω βάλει ανθρώπους να ομολογήσουν αν κρίνω ότι όντως είναι ένοχοι»!

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Κούγιας στον Σκάι Πάτρας 89,4:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ο ζουμπας μας εχει συνηθήσει στα ψέματά του…και είναι και μεγάλος άνθρωπος…ντροπή…το επόμενο πελατάκι,θα είναι ο μιχος;

  2. Το ότι πολίτες ξυλοκοπουνται στα αστυνομικά τμήματα ασχέτως τι έχουν κάνει δεν μας ενοχλεί?
    Αυτά υποτίθεται γίνονταν μόνο επι χούντας. Κάποια στιγμή πρέπει να Έχουμε αστυνομία σοβαρή και οχι μπράβους. Μόλις θυμήθηκα τον πιτσιρικά που είχε συλληφθεί γιατί φορούσε πράσινα παπούτσια.

  3. Αφου η ίδια η μάνα της, τότε που έβγαινε στα κουτσομπολάδικα τα μεσημεριανά, είχε παραδεχθεί πως έλεγε ψέμματα. Μάλλον δεν το ξέρεις ο μαντραπήδας.

  4. Και μπράβο της που άντεξε. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν έχει σκοτώσει κανένα παιδί.

    1. Ό,τι νά ‘ναι, απόλυτα, όχι σχεδόν. Η υπεράσπιση κούγια εγγύηση ενοχής…

      1. Ό,τι να ‘ναι…γιατί; Ήσουν εκεί; Επίσης, η τηλεόραση εγγύηση ψέματος. Ή μήπως η πλανδημία δεν ήταν αρκετή για να σε πείσει; Ή μήπως δεν βρίσκεις ούτε έναν λόγο μετά τα τελευταία τρία χρόνια για να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου στα νοσοκομεία και στις άσπρες ρόμπες;

  5. Τι Κουγιας; Αυτοι μας εκαναν να μην τους πιστευουμε και εδω χωριο που φαινεται …. πανε να το κουκουλοσουν ;;;;

  6. Γιατί δεν εντυπωσιάζομαι με αυτά που είπε ο Κούγιας;
    Όλοι οι γενίτσαροι-μπάτσοι σε αυτή τη χώρα πρέπει να κρεμαστούν υποδειγματικά χωρίς έλεος. Και όσοι μείνουν απόλυση, κατάσχεση και να μας φιλάνε τα πόδια που δεν θα σαπίσουν στην φυλακή.

  7. Μαλακιες του Κουγια…Κηριε Κουγια ο Θεοφιλογιαννακος μας τελειωσαι ζουμε πλεον σε κοινοβουλευτικες ψευτοδημοκρατιες που καθαρματα σαν την πελατησα σου την παιρναναι μπεικα ειδικα μεσα στιν φυλακη με πληρωμενα τα παντα απο εμας τους μ..λακες ελληνες φορολογουμενος γι αυτο κοψται το θεατρο γελαναι και οι πετρες

Comments are closed.