Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη: “Φταίει ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικέων” – Τον βάζουν “στη θέση του” οι πολίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
αδωνις

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη σε ερώτηση για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου σε διαδικτυακή εκδήλωση, γιατί τα μέτρα τηρήθηκαν στην Αθήνα κι όχι στη Θεσσαλονίκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι «είναι και θέμα του χαρακτήρα του κόσμου καμιά φορά…».

Σε σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως «γιατί τα μέτρα εφαρμόστηκαν στην Αθήνα και όχι στην Θεσσαλονίκη», είπα: «καμμία φορά είναι και ο χαρακτήρας κάποιου..κλπ» αυτό το μετέφρασαν: «Άδωνις ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικέων φταίει για τον ιό»… και ακόμη και κάποιοι σοβαροί τσίμπησαν…>>.

Σε δεύτερη ανάρτησή του σημειώνει: «Η Θεσσαλονίκη είναι η αγαπημένη μου πόλη και ο χαρακτήρας των κατοίκων της, ζεστός, φιλόξενος, φιλικός και υπέροχος. Όσον αφορά στον ιό όμως η έξω καρδιά συμπεριφορά και η οικογενειακή ατμόσφαιρα μπορεί να έχει παίξει ρόλο διότι ο ιός θρέφεται από αυτά δυστυχώς».

(thestival – φωτο:eurokinissi)

iv>

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΌΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΑΠΟ ΔΗΠΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΛΟ ΜΑΜΟΥΝΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ.ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΙΣΕ

  2. φυσικα και φταινε αφου δεν σε πηδηξαν οταν ειχαν την ευκαιρία και σενα και το αφεντικο σου!
    Μια χαρα θα ειχε γινει ο κωλος σου μπουγατσα!

  3. “ΚΑΜΠΟΤΙΝΟΣ”Ο ανθρωποs που επιδιωκει να εμφανιστει σαν σπουδαιοs με αγυρτικα μεσα ο τσαρλατανοs ο κομπογιαννιτηs…ο κοντοs βαψωμαλλιαs βαψωφρυδηs το πακιακιο!!!

  4. Τετοιοι που ειμαστε , αυτοι οι πολιτικοι μας αξιζουν! Ο ανθρωπος ειρωνευεται και μας κοροιδευει και εμεις χασκο
    ξελαμε αντι να τον στειλουμε απο κει που ηρθε! Σαν κι αυτον τον γελειο εινσι πσρσ πολλοι! Εμεις τι περιμενουμε
    αλλο να μας κανουν!! Χθες μεσα στη Βουλ της Αυστριας στο τεστ ενος Βουλευτου η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ηταν θετικη
    στον ιο της απαυης! Ειδατε εξαπλωση που εχει ο ιος ???

  5. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ , τι εχεις να πεις για την προσφατη δικαστικη αποφαση στην Φλοριδα , που πλεον υποχρεωνουν τα εργαστηρια να αναφερουν τον αριθμο των κυκλων του μοριακου τεστ που τρεχουν? Κανουν οτι δεν καταλαβαινουν την ΑΠΑΤΗ των κατασκευαστων, τα εργαστηρια και οι αναξιοι “ειδικοι” σας? Δεν καταλαβαινετε οτι εγκληματειτε συνειδητα εις βαρων ολων? Δεν μπορει να ειστε τοσο ανοητοι, κατι αλλο συμβαινει..

  6. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ & ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ , ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ , ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΗΞΟΥΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ , ΘΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕ !!

  7. ΑΔΩΝΙΣ_το πιο πιστο ΣΚΥΛΙ του συστηματοs-YouTube

    Ιδου η Κομανεντσι τηs πολιτικηs!Οι ιστορικεs κωλοτουμπεs του Αδωνι Γεωργιαδη!!!
    koularisto.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8253.html

    Υμνοι των Εβραιων για την Ευγενεια Μανωλιδου!!!!

    1)ΚΟΥΙΖ:Μανωλιδηs πρωην συζυγοs τηs πρωην…συνδιαχειριστρειαs του λογαριασμου του πρωην μπουμπουκομανωλιδη πρωην γκομενο και μετα γαμπρο τηs νυν πεθεραs του…Ρε ενα μπερδεμα…
    2)ΚΟΥΙΖ:Αφου πηρε την πρωην,του πρωην τηs μαμαs τηs,κανει και τον…δαγκα…

    1. Παλι οι γυναικες της ΧΑ δειχνουν ποιες ειναι

  8. Αυτή τη ταμπλέτα ποιος θα τη πάρει?
    Την βουτάω εγώ και σου σπαζω τη κεφάλα μπουμπουκο.
    Το λιγουρευεσαι?

  9. Αδωνιs και Ευγενεια:Οταν ακομα και το spa…γινεται θερμο επεισοδιο…
    Το οτι ο Αδωνιs Γεωργιαδηs θα αποκτουσε παιδι εκτοs γαμου ηταν αναμενομενο οτι θα σχολιαζοταν!Γι’αυτο τον λογο υπεβαλε την παραιτηση του στο πρρρρρρ του ΛΑΟΣ,ο οποιοs ομωs δεν την εκανε δεκτη,διαβεβαιωνονταs τον οτι θα τον στηριξει !”Και εγω κουμπαροs”του ειχε πει τοτε ο Γιωργοs….

  10. ρε ηλιθιε οι παρατρεχαμενοι του κοματος σας ηταν στο εστιατοριο τι να μας πει τωρα μιασμα γιατι και οι δημοσιογραφοι δεν τους ρωτανε γιατι δεν ελενγχονται και οι λαθροεισβολεις αλλα κυκλοφορουν ανετοι οχι οτι σας βολευει παραμυθατζηδες

  11. Ο/Η όσο πιο πολλά κάνει το ντορ@ρχίδι μεγαλώνει η οργή μας λέει:

    Μπουμπόυκο, ΜΛΚΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ.
    Ή μάλλον είσαστε ήδη πουλημένα πτώματα.
    Πόσα παίρνετε;

Comments are closed.