Σάλος στη Λέσβο – Μοίρασαν σε παιδάκια Δημοτικού «οδηγό εξομολογήσεων» – Μέγα αμάρτημα το…

Κοινοποίηση:
1

άλο προκάλεσε στη Λέσβο, αλλά και σε ολόκληρο το twitter μία φωτογραφία από ένα κείμενο το οποίο – σύμφωνα με καταγγελία – μοιράστηκε σε παιδάκια Δημοτικού σχολείου.

Όπως έγραφε το κείμενο που μοιράστηκε, είναι ένας παιδικός οδηγός εξομολογήσεων!

Σύμφωνα με το κείμενο αυτό, ένα παιδάκι κινδυνεύει να… υποπέσει σε πολλές και «σοβαρές» αμαρτίες. Μεταξύ αυτών είναι και το αν του αρέσει να ακούει «κοσμικά τραγούδια στο ραδιόφωνο».
Άλλο ένα «θανάσιμο» αμάρτημα για ένα παιδάκι – σύμφωνα με τον ανεγκέφαλο που συνέταξε αυτό το κείμενο – είναι και το αν ένα παιδάκι μιλάει με υπερηφάνεια για τον εαυτό του.

Επίσης, μεγάλο… αμάρτημα είναι και το αν ένα παιδάκι διαβάζει βιβλία ή περιοδικά που δεν το ωφελούν, εκτός φυσικά αν πρόκειται για την αγία γραφή!

Το κείμενο αυτό κυκλοφορεί καιρό στο διαδίκτυο, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα βρεθεί κάποιος που θα το μοιράσει σε παιδάκια δημοτικού σχολείου, καθώς πρόκειται για ένα άθλιο κείμενο, το οποίο το μόνο που καταφέρνει να κάνει είναι να προκαλέσει τύψεις σε παιδάκια 8, 9 και 10 χρονών.

Και το μόνο σίγουρο είναι πως κάτι τέτοιοι ανεγκέφαλοι, το μόνο που πετυχαίνουν, είναι να απομακρύνουν τον κόσμο από την Εκκλησία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Συμφωνώ για το θέμα της υπερηφάνειας πάντως. Όταν το παιδί έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και ζεί σε μια φούσκα πως είναι ο καλύτερος, ο πιο έξυπνος, ο πιο όμορφος, θα βγεί στην κοινωνία αργότερα και θα φάει τα μούτρα του, γιατί θα του πούνε κατάμουτρα πως δεν είναι ο σούπερμαν. Καλύτερα να διδαχτούνε τους ελληνικούς μύθους και συγκεκριμένα τον μύθο του Ίκαρου. Αυτό είναι μάλλον κείμενο του κατηχητικού. Εσείς εκεί στην Λέσβο ασχοληθείτε λίγο με άμεσους κινδύνους όσον αφορά τα παιδιά σας, αυτό είναι ασήμαντο. Στα σχολεία δίνουν ένα σωρό βλακείες, π.χ. διάλεξε το φύλο σου ουδέτερο ον.

    1. καλα κανουν και ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΟΔΗΓΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ.αυτο τους πειραξε?ενα παιδακι ΑΠΟ 5 ΕΤΩΝ πρεπει να εξομολογειτε.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ τα διδασκουν καθε λογης ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΥΝΑΙΔΩΝ περι σεξουαλίκης ταυτοτητας και βαλαν ΚΑΙ ΤΡΑΝΣ να διδαξουν η εξομολογηση σας πειραξε?ΑΛΛΑ τι να περιμενεις απο ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ και δη των ΓΥΝΑΙΚΩΝ .το 1 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ κρυφες και φανερες ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ?300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ σακατεμενα παιδια περιπου απο ναρκωτικα δεν ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ?ΘΑ ΔΕΙΣ σε λιγο τι θα παθουν αυτα ΤΑ ΝΗΣΙΑ απο τους μεταναστες τον σεισμο και την πεινα που ερχεται.

Comments are closed.