Σάλος στην Πάτρα: Φοιτήτρια κατήγγειλε άνδρα για σεξουαλική παρενόχληση

Κοινοποίηση:
κακοποιηση1

Νέα καταγγελία έγινε τη Δευτέρα στις αστυνομικές αρχές από φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών για σεξουαλική παρενόχληση στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, και όπως ισχυρίζεται η νεαρή από την Κύπρο, το βράδυ της Κυριακής και ενώ βρισκόταν μαζί με φίλες της σε κλαμπ στην περιοχή του Ρίου, γνώρισαν τρεις άγνωστους νεαρούς με τους οποίους και έκαναν παρέα.

Εν συνεχεία σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ βρέθηκε μαζί μ’ έναν εκ των τριών σε απόμερο σημείο εκτός καταστήματος. Εκεί, όπως υποστηρίζει αντελήφθη πως ο φερόμενος δράστης είχε σεξουαλικές ορέξεις προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις.
Η κοπέλα μετά τα όσα καταγγέλλει πως συνέβησαν επέστρεψε με ταξί στο σπίτι της και την επόμενη ημέρα το μεσημέρι προσήλθε στην Ασφάλεια Πατρών για να καταγγείλει το περιστατικό.

Κατά πληροφορίες στην κατάθεσή της η κοπέλα αναφέρει πως αδυνατεί να θυμηθεί επακριβώς τα γεγονότα και να δώσει περισσότερα στοιχεία για την περιγραφή του φερόμενου ως δράστη, καθώς ήταν σε σύγχυση λόγω της κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι αστυνομικοί αφού κατέγραψαν όσα κατήγγειλε, την παρέπεμψαν για να εξεταστεί από ιατροδικαστή, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σήμερα, οπότε και θα δοθούν οι απαντήσεις σχετικά με το περιεχόμενο της καταγγελίας της.
Να σημειωθεί πως άτομα τα οποία συνομίλησαν με την φοιτήτρια, ανέφεραν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πως έφερε γρατζουνιές στο λαιμό και στα γόνατα.

Από τους αστυνομικούς σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος αγνώστου δράστη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πήγε τύφλα με έναν άγνωστο σε απόμερο σημείο με την θέληση της και τώρα φωνάζει βιασμός. Τελικά αυτό το χάλι που λέγεται #metoo# δεν έχει τελειωμό. Το κάθε τσαχλοκουδουνο και η κάθε βίζιτα καταγγέλλουν οτι κινείται, μήπως και βγάλουν κανένα μεροκάματο ή μέσω της δημοσιότητας ανεβάσουν το κασέ τους. Ξεφτίλα.

Comments are closed.